2009. ápr. 18.

Blogsablon és traktor

Az a nyughatatlan fajtám, ami nem bír magával ám sosem. Merthogy a fejembe vettem, hogy most aztán már unom ezt a színt, ami a blogon uralkodik, és akkor hát váltsunk. Miután ez egy blogsablon, ami html kódként be lett illesztve, nem csak úgy fogom, és átírom a színt (feltéve, hogy megtalálnám a kódrengetegben), hanem nosza, amíg nem jutok el odáig egyszer, hogy majd én írok magamnak egy blogsablont (micsoda optimizmus), töltsünk le másikat, máshonnan. Ezzel idáig semmi gond. Találtam, természetesen, nem keveset, google barátunk segítségével. És semmi gond nem lenne azzal sem, hogy rákattintok, hogy download.
De az a helyzet, hogy a helyzet korántsem egyszerű. Merthogy van ám itt kéremszépen mindenféle. Micimackós, hello kitty-s, tortás, anime-s, virágos, sima kis négyszöges, meg minden. De valahogy egyik sem az igazi. Mert ha már lúd, és csere, akkor legyen háromhasábos, mert az tetszik, olyan kéne, ami nem ilyen keskeny, mint ez a mostani, de mégis legyen kicsit "én". Úgyhogy az igazi várat magára. Addig kénytelen leszek a régi, jólbeváltat koptatni.

És különbenis.. másik projekten is dolgoznom kéne. Ahogy Roli mondta ma este: "Veszünk majd egy kisbabát? Úgy hívom majd, hogy traktor." :D :D :D Feltételezem, ezzel a névvel fiú lenne a megvásárolt kisbaba. De azért jó ötlet, nem? Szerintem kiguglizom, hol lehet venni ilyen kisbabát, és már indulok is. :D

Kedvenc barátnőm, ha megkérlek, kipróbálod a megjegyzés küldést? Elvileg működnie kellene... Csak megnéztem, mert nem hagyott nyugodni. ;-)

3 megjegyzés: