2023. júl. 9.

Vasárnap

 Még dolgozom fel magamban az információt, mert nem mindig hiszem el, hogy a semmittevés az most tök normális. Egyébként évek óta most megy a legjobban, és ebben viszont pozitív értelemben van szerepe annak, hogy most másik helyen vagyunk már. Itt nincs lehetőség főzni, vagy bármilyen konyhai tevékenységet űzni, nem kell füvet nyírni, ami után össze kell söpörni, stb stb. Van konyharész, de nagyon picike, még egy rántottát is külön kihívás lenne itt elkészíteni ennyi embernek..Itt pont annyi dolgom van, hogy reggel a mi ágyneműnket elrakom az ágyneműtartóba, és ha engem sorsol a random generátor, akkor ebéd után el kell mosogatnom.. Tegnap Eriket sorsolta, ma engem. 

A kánikulát a fiúk kevésbé bírják, mint én, így egyelőre a strandra kirándulunk csak, illetve tettünk egy kisebb túrát a fagyizóba is, este pedig a kikötőbe. Mindenkinek megvan a napi lépésszám..

Gabi kérésére holnap írok majd az árakkal kapcsolatos tapasztalatainkról. 










9 megjegyzés:

  1. Férjem tegnap volt a gyerekkel, azt mondta borzasztó nagy a tömeg (Bfenyves) alig lehetett parkolni és tömve voltak az éttermek, oda nem is fértek be, ahova eredetileg akartak volna. Az árak néhol meredekek, de ahogy eddig is mindig találni barátságosabbat. Végül én csodálkoztam, mert ebédre steaket ettek, megittak négy limonádét, kávét és egy palacsintát és összesen 14ezer ft-ot fizettek, szerintem ezért a fogyasztásért nem sok, legalább is én "rosszabbra" számítottam. De én pl. azt néztem, hogy az étterem ami a mi nyaralónkhoz van közel és finomat főznek és van napi menü, szóval az az étterem olcsóbban adja a menüt, mint itt Harkányban a munkahelyem melletti ahonnan néha rendelek valamit ebédre. Érezzétek jól magatokat, mi augusztus elején megyünk :)

    VálaszTörlés
  2. Én is várom az összefoglalódat.
    Mi is most voltunk, rengetegen voltak. Nagyon jó idő volt.
    Az árak változóak.
    Szállásotok pl idén drágább mint tavaly?
    Vagy igazából ezt se lehet összehasonlítani mert most máshol vagytok?
    Hú én egész nap ki se jönnék a vízből ha a héten lennék ott.😀
    Remélem ti i nyakig a vízbe vagytok.😊

    VálaszTörlés
  3. Eszaki parton vagyunk(szembe veletek),itt viszont joval kevesebben vannak.A langosos iden emelt egy jelentöset,tavaly meg olcsobb is volt mint elötte.Etteremre kivancsi vagyok,holnap kiprobaljuk.Kivancsi vagyok a te tapasztalataidra.

    VálaszTörlés
  4. Révfülöpön? Készülünk oda is valamikor, a Móló büfé lángosa és hamburgerei a kedvenceink közé tartoznak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen:-) Mi a Rév büfeben langosozunk mar ezer eve,de iden sokat emelt.1800 egy sajtos tejfölös langos.1100 a sima :-)

      Törlés
    2. Etterem: 20-30 ezer 3 före.5-6 ezer egy föetel.Mi vagy fözünk vagy ettermezünk, a menüröl hallani sem akarnak a többiek,a fözessel tudunk csak sporolni.
      Ma Csopakon ettünk a Vig molnar csardaban(?).Szuper jo volt.A pincer szerint is joval kevesebben vannak(egyelöre) mint tavaly.

      Törlés