2023. aug. 9.

Egy kis munka

 Ma már voltam dolgozni. Nem esett jól, még úgy sem, hogy három napot megyek, és aztán a hétvégével együtt öt napot megint itthon leszünk. Ennyi henyélős nap után jól el is fáradtam, délután már nagyon kényelmetlen volt ülni is. Na de egy nap már ki van pipálva, már csak kettő maradt. 

Azt hagyjuk is, hogy mit gondolok arról, hogy reggel csak 11 fok volt. Borzasztóan ki vagyok akadva, tök sajnálom azokat, akik elmentek nyaralni, és még egy olyan igazán jót kirándulni sem tudnak, mert vagy esik, vagy a szél fúj, vagy hideg van. Na nem mintha bárki bármit tudna tenni ez ellen, rég el van rontva minden. 

Hoztam egy videót tiktokról. Elsősorban Taminak, aki nemrég írta, hogy a faluban náluk elindult egy szépítő összefogás, lehet hogy ebből is merít valami jó ötletet. Igaz, az most jut eszembe, hogy elküldhettem volna neki messengeren is. De Penny fantáziája is beindul szerintem ettől, úgyhogy jó helyen van ez itt. 



8 megjegyzés:

  1. "Borzasztóan ki vagyok akadva, tök sajnálom azokat, akik elmentek nyaralni, és még egy olyan igazán jót kirándulni sem tudnak, mert vagy esik, vagy a szél fúj, vagy hideg van. Na nem mintha bárki bármit tudna tenni ez ellen, rég el van rontva minden. "

    Mi most nyarakunk vasárnap óta, Gyulán. Sehol egy felhő, meleg van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nálunk még tegnap is esett, és napközben sem volt több 16 foknál..

      Törlés
  2. Köszi! Jövőhéten tábort tartok itthon a saját és pár barát gyereknek, jól jönnek az ilyen ötletek. :)

    VálaszTörlés
  3. Mi ujjatlanban, rövid nadrágban vagyunk itthon és medencézünk. Nem tudom hol van most rossz idő, minket elkerült, na de vasárnaptól hosszú időre visszatér a kánikula, úgy hogy még bőven lehet nyaralni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nálunk ma volt először húsz fok felett a hőmérséklet, de csak 23-ig ment fel. Az még bőven nem medencés -ujjatlanos idő nálam.

      Törlés
  4. Véletlenül megnyomtam és elment, lemaradt: köszi a videot :)

    VálaszTörlés