2024. febr. 10.

Lemondott

 Ma délután lemondott Novák Katalin a köztársasági elnöki tisztségéről. 

Azt hiszem, mindannyian sejtettük, hogy akárhogy csűrik, csavarják is az ügyet, ez lesz a vége. 

Abban a városban élek, ahol megtörtént ez a szégyenletes dolog. A várost is megosztotta annak idején, nagyon sokan nem hitték el, hogy a látszólag makulátlan jellemű pedagógusok képesek lehetnek ilyesmire. Nem az én dolgom ítélkezni felettük, megtette ezt a bíróság, és megteszik majd ott, a végső elszámoltatásnál. Nekem van véleményem róluk, és az a legkevésbé sem olyan, amivel nem börtönben ülnének addig a bizonyos elszámoltatásig. 

Mint nőt, sajnálom nagyon, mert egyébként minden megvan benne, ami miatt mindannyian tekinthetjük követendő példának is akár. Szép nő, három gyerek után sem elhanyagolt, leharcolt kinézettel, nagyon szépen tud beszélni, nagyon kifejező tekintete is van. Azt nem tudom ezekből mennyi a természetes, és mennyi a "megcsinált", de bárhogy van is, összességében olyan a megjelenése és a kisugárzása, ami kellemes. Most ezzel minden politikai karrier véget ért neki is, és Varga Juditnak is. 

De az a világ igazsága kell, hogy legyen, hogy a gyerekek sérelmére elkövetett bármilyen bűncselekmény olyan, amire soha, semmilyen körülmények között nincs bocsánat. 

6 megjegyzés:

  1. Szerintem ok tisztaban voltak azzal hogy ok barmikor felaldozhatoak lesznek. Es igy is lett. Biztosra veszem hogy eletuk vegeig, munka nelkul nagyon jol ellesznek az eddig osszeszedett es ezutan is kapni fogjak a nem keves penzt, ilyen olyan jog cimen. Pl visszamennek tanacsadonak havi 5 millioert.
    Volt mar erre pelda nem egy :(
    Az adofizwtok penzet es eu. Penzeit nem az orszagra,egeszsegugy, oktatas, szocialis halo kiepitesere forditjak, hanem sajat maguk es barataik jo letere. Mindezt mosolyogva, fulig ero szajjal teszik.

    VálaszTörlés
  2. Semmilyen aspektusból nem sajnálom, pontosan tudta, mit vállal, és 15 perc hírnévért lement kutyába. Sajnáld inkább a gyerekeinket, akik még vagy 30-40 évig fizetik neki a luxust a másfél éves bohóckodásáért.

    VálaszTörlés
  3. Nem sajnálom egyiket sem, mert hát eladták a lelküket... aki korpa közé keveredik... amúgy senki ne gondolja, hogy nem parancsra tették!! sztem ez a terv érsze volt, hogy majd őket simán beáldozhassák... és lám..aztán majd jól kiderítik, hogy a nőknek mégiscsak a fakanál mellett van a helyűk-((

    VálaszTörlés
  4. Egyetértek veletek, a posztban próbáltam szimplán csak az embert nézni, de igen, minden amit leírtatok, igaz.

    VálaszTörlés
  5. Két szóban tudom összefoglalni az x éve hatalmon lévőket (ellenzékkel együtt) a munkájuk, az erkölcsi moráljuk a megjelenésük és az alapján, ahogy velünk választókkal bánnak és ahogy minket kezelnek: hányok tőlük.

    VálaszTörlés
  6. Ez teljesen off, de nőként nem azt tartom követendőnek, hogy valaki szép (amúgy szvsz nem szép, 5 milliós fizetéssel meg könnyű nem leharcoltnak lenni), hanem, hogy művelt okos, tanult, megvan a magához való esze, és nem hódol be a férfiak akaratának, hanem saját véleménye, gondolatai és döntési jogkörei vannak. Sajnos NK-nak ez utóbbiak nagyon nem voltak meg, aláfeküdt a hatalomnak, és nagyon rosszat tett a nőknek ebben az országban, vérlázító dolgokat mondott egy csomószor, most tök függetlenül a bicskei történettől. Ezek a kirakatba tolt Fidesz nők rettenetesen rosszat tettek a nőknek Magyarországon, sajnos.

    VálaszTörlés