2023. nov. 6.

Hát én nem tudom

 Tudom, tudom, nem népszerű most ilyet írni, de az a helyzet, hogy nekem tetszik ez az új Tóth Gabi szám. Igaz, csak annyiban foglaltam állást a témában, hogy azt gondoltam, hogy hát bizony, aki k..nak öltözik, ne csodálkozzon, ha meg..ák. Az meg ugye egyébként is nagy truvàj (ahogy a gyerekeim mondanák), hogy mindenki nyilvánosan nem csak állást foglaljon az ilyesmiben, de minimum az életvezetési tanácsok mellett még el is átkozzák nagyjából az ükunokáját is. 

Igaz, legjobb lenne ilyenkor csendben hagyni elülni az indulatokat, és hagyni, hogy majd az internet népe elfoglalja magát Győzikével, aki újabban a Fradi meccseken parádézik, és utána napokig -hetekig szájkaratézik Curtisszel, de ugye vannak, akik szeretik, ha foglalkoznak velük. Vagy nem tudom, hogy ezt szeretik e, vagy csak valóban azt gondolják, hogy na, megtaláltam azt, amivel egyszer s mindenkorra pontot tesznek a dolog végére. És így születik pl.egy ilyen dal. Ami egyébként értő hallgatással nagyon mély érzelmű, és nagyon szép dal. 

Egyébként meg tudjuk, hogy örök igazság, hogy kenyér és cirkusz kell a népnek. Mindenki tudja a szerepét is ebben..

9 megjegyzés:

  1. Tudom, a lényeget ragadom meg az egészben, de rendkívül károsnak tartom az ilyen "mondások" hangoztatását. Nem. Totál mindegy, hogy ki hogyan van felöltözve, lehet meztelen is, akkor sem lehet csak úgy megb..ni, csak ha ő is akarja. Tudom, hogy átvitt értelemben használtad, meg minden, de engem ez akkor is triggerel. (Egyszer volt is egy ilyen kiállítás, hogy kirakták azokat a ruhákat, amikben nők meg voltak erőszakolva, és hát tök hétköznapi, normális ruhák voltak...)

    VálaszTörlés
  2. Hát nemhogy nem a lényeget ragadtad meg, de olyan valamit akarsz belemagyarázni, aminek semmi köze az egészhez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem belemagyarázni akartam, csak leírni, hogy nem szeretem, és károsnak tartom ezt a mondást. Ez jutott eszembe, amikor olvastam a posztodat. De ok, hagyjuk a dolgot. (esetleg kitalálhatnánk valami sokkal jobb szólás mondást erre a jelenségre)

      Törlés
  3. Én ezt a mondást úgy ismerem, hogy aki k..nak áll, ne csodálkozzon.
    ebben így nincs öltözködésre vonatkozó megállapítás.

    VálaszTörlés
  4. A mondás valóban úgy hangzik, hogy nincs benne ruha. Tóth Gabi meg szerintem azzal tett volna jót, ha az elejétől kezdve csendben marad, csendben elválnak és ennyi. Szánalom ez a nő, ennyit tudok róla mondani. Volt ő már angyalka egy videklipben, volt kemény metálos, mikor olyan pasi ácsingózott mellette, volt pop madonna, most meg ezen az új vonalon vonaglik, amit a népdalokra hajaz. Hagyjuk már...És szerintem az az igazán káros ebben a történetben, hogy tényleg már egy szavát sem lehet elhinni, hiszen a legutóbbi irományában pont az fogalmazta meg, hogy milyen sokáig mást mutatott a külvilágnak, mint ami zajlott a házasságában. Ha így vesszük hazudott mindenben (család, gyerek, kereszténység, vallás stb.) jó kis pénzért. pffff.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mintha meg kellene védenem Tóth Gabit, de azóta bántják ennyien és elég gusztustalanul, amióta jelezte, hogy politikailag hova sorolja magát. Azóta minden gáz, amit csinál. Keresztények is elválnak, bármilyen meglepő. A vallásos keresztények sem tökéletesek valószínűleg, ami ugye a kritikizálókról, sárdobálókról természetesen nem mondható el. Ők fedhetetlenek. Ja, nem...

      Törlés
    2. Egyetertek. Egy ripacs az a nő, de en az alszent Ruzsa Magdival is ugyanigy vagyok, sot Zsedaval is. Szamomra Szekeres Adrienn maradt, akinek orommel megyek a koncertjere.

      Törlés
    3. Szerintem amit írtam abban nem volt semmi gusztustalan és egyáltalán nem a vallásossággal van, hanem azzal, ahogyan azt megéli. Na azzal viszont igen, vannak problémák. Még az se igazán érdekel, hogy milyen politikailag a nézete, abszolút nem érdekel, hogy ki kire teszi az x-et. De az viszont bosszant, ha a fától nem látja valaki az erdőt.

      Törlés
  5. Egyetertek Tamival. Egy ripacsnak tartom Toth Gabit, de ugyanigy vagyok Ruzsa Magdival, Zsedaval, Wolf Katival. Meg talan Szekeres Adrienn, akinek a koncertjere szivesen megyek, bar most nem megy neki a szeker, mert a karacsonyi koncertjet Gyomron egy kozossegi hazban tartja...

    VálaszTörlés