2013. jún. 16.

Egy élmény volt

Az a helyzet, hogy annyira csordultig vagyok épp érzelemmel, hogy sikerült egy kicsit arról is megfeledkeznem, hogy nekem hajnalban kelni kell, és dolgozni menni. Az előbb döbbentem rá (pedig tudtam amúgy), hogy húha, már csak hat óra, és ébreszt a telefonom. :)
De sebaj.. amúgy is mindegy már az alvásnak, úgyhogy akkor meg már el is mesélhetem, hogy milyen volt a mai nap. Mondjuk megy ez nekem két szóban is, de csúnyán nem beszélünk, leginkább pedig nem írunk, úgyhogy a k.... jó helyett azt mondom inkább, hogy Fantasztikus. Még úgy is, hogy napernyő híján máris olyan színem van, mint tavaly augusztus végén, és jelentem, melegem volt, és többször is bent találtak a vízben. Engem.. azt hiszem, a tavalyi rekordomat is megdöntöttem ma, egyetlen nap alatt, úgyhogy az már most egészen biztos, hogy lesz, ami lesz az idei nyáron már majd elmondhatom magamról, hogy elképesztően sokat strandoltam. :D
A fiúk még nem teljesen érkeztek meg az iskolából, vannak utózöngéi az utolsó hetek őrületének, de majd szépen lecseng. Addig meg nagyon türelmesek leszünk, és kivárjuk. :) De a csúszdákat kihasználták, ahogy azt kell, az úszóhártyáik kinőttek, mire hazaindultunk.
Megtartottuk az apák napját is. Mert szerintem az úgy dukál, hogy ha van anyák napja, akkor van apák napja is. Igaz, Ő nem virágot kapott, mint én, hanem fagyit. De azt mindjárt három dobozzal is, abból, amit ő is megeszik, mert megfelel neki minden szempontból. :) Örült neki. Mi meg annak örülünk, hogy épp Ő az, akit apák napján köszönteni lehet. :)
És véget ért ma az ének iskolája is. Zsolti nyert, akinek így a végére már én is nagyon drukkoltam, bár mindenki sikerének tudtam örülni. Ezerszer és még egyszer leírtam már, de most megint le fogom írni, hogy fantasztikus volt az egész, és öröm volt nézni, hallani. Üde színfolt volt az összes gyerek életszeretete, tehetsége, szorgalma, és vidámsága az amúgy furán szürke hétköznapi életünkben. Hiányozni fognak.. és remélem, hogy csak nekünk, egymásnak nem, mert majd tényleg megmaradnak barátként egymás mellett. Hatalmas élmény volt.

Na és most, mielőtt belemennék még másba is, elmegyek fürdeni és lefeküdni, mert hajnalban tényleg dolgozni kell menni. És nem babra megy a játék. Tanulni kell szorgosan, mert csütörtökön és pénteken jön a mélyvíz. :D (és én nem tudok úszni... :D :D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése