2021. dec. 12.

Vasárnap

Ma is jót aludtam, de valahogy még így sem kerek a világ, hogy a két nap alatt sikerült kialudni magam. Valami hiányzik, valami nem olyan, mint kéne. Zavar a pörgés is, meg az is, ha nem csinálok semmit. Olyan semmi sem jó hangulatom van. 

Patrik beteg. Már pénteken is fújta az orrát, de ma délelőtt kicsit megijedt ő is, amikor azzal szembesült, hogy nem érez semmilyen szagot. Mondjuk ez azért egy jó alapos nátha esetén is elég jellemző, és neki rendesen be van dugulva az orra, de mostanában ugye rögtön másra gondolunk. Nálunk is megszólalt a vészcsengő (a két öccse meg dörzsölte a tenyerét, hogy ha kovid, akkor nekik már kezdődik is a téli szünet), és persze vettünk tesztet. Negatív lett, ahogy sejthető volt, igen gyorsan szerte is foszlottak a középiskolás lógós álmok. Mondjuk sokkal nagyobb esêlye volt ennek a verziónak, és annak, hogy megfázott, mert természetesen sportcipőben és vêkony zokniban,. szaggatott farmerban kell têlvíz idején járkálni. Remélem pár nap alatt rendbejön. 

A semmi hangulatom egyébként odáig fokozódott, hogy holnap nem megyek dolgozni. Még pont egy nap szabim van azokon felül, ami már be van tervezve, és ezt most kihasználom arra, hogy nincs kedvem menni. Pont jó lesz nekem itthon munka helyett. 

Nálunk is volt ma forma 1 nézés. Mindenki Verstappennek drukkolt, így mi örültünk a végeredménynek. Az kicsit fura volt, ahogy ez a futam ma is lezajlott, dehát ilyen furcsa volt ez az egész év. 

A Fradi meccset is megnêztük, bár jobban tettük volna, ha nem..csak a fejünket fogtuk..kikaptunk a Debrecentöl 2:0-ra. 


1 megjegyzés:

  1. Jobbulást Patriknak! Mi is Verstappennek drukkoltunk :) , örjöngtünk a végén örömünkben :) ! A Fradi meccs is ugyanez az élmény volt, mint nálatok, sajnos...

    VálaszTörlés