2021. dec. 20.

Hétfő

 Azt hiszem, tartoztam az ördögnek némi idővel. De na leróttam ezt a tartozásomat. Azt nem tudom, hogy miért gondoltam azt, hogy jó ötlet ma délután még ajándék vásárlás ügyben elmenni itthonról,.de tegnap még annak tűnt. Voltak határozott elképzeléseim, és ezekben az elképzelésekben úgy nézett ki, hogy bemegyek, megtalálom, kifizetem, és kész. Úgy kb három vagy négy üzlet kapcsán gondoltam ezt, és azt is jól lemodelleztem magamban, hogy ez maximum egy órát vesz majd igénybe. 

Nos, az egy órát sikerült tartani. Közben voltam pár helyen, de sehol sem valósult meg az elképzelésem. Így aztán mindösszesen hétszázharminc forintot költöttem, azt is egy fagyira a mekiben. 

Na mindegy. Van már b tervem a hiányzó ajándékra, remélhetőleg sikerül is, és nem lesz szükség az abc többi betűjére már. 

7 megjegyzés:

  1. Lehet, jobban jársz a B tervvel. Én még a múlt héten vetettem be magam egy plázába, mert a gyerekeknek kellett a suliba ajándék a kihúzott osztálytársaknak. Itthon nagyjából átbeszéltük, hogy ki mire gondolt, és nagyjából tervem is volt, hogy mit hol szerzek be. Többé-kevésbé sikerült is, de többet álltam sorba, mint amennyit válogatással töltöttem.
    Nem véletlenül nem járok amúgy sem vásárolgatni... ilyenkor meg pláne nem.
    Drukk, hogy minden meglegyen időben, idegbaj nélkül :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a b terv is dugába dőlt. Fel sem fogom, de van még mindig olyan hely, ahol nem lehet online vásárolni. Belépőket akartam nekik venni egy fürdőbe, de csak személyesen lehet. 🤔 Hiába mondtam, hogy nekem az is elég, ha emailben elküldik, ki tudom nyomtatni...így aztán most van egy kis baj..de nyilván megoldom.

      Törlés
    2. Kitartást! Valami megoldás biztos lesz.

      Törlés
    3. Kuponoldalakat néztél már? Ott is szoktak ilyenek lenni.

      Törlés
    4. Ma délután elmentünk és megvettük személyesen. 😊

      Törlés