2021. dec. 16.

Csütörtök

 Amilyen jól kezdődött a hét, mostanra már rendesen el van rontva. Minden nap történik valami, ami felbosszant, vagy épp nem tudok továbbhaladni vele. Folyamatosan újra és újra tervezek, pedig még november elején úgy tűnt, hogy ez a december minden idők legnyugodtabb decembere lesz. 

Van itt például a réges régi "koloncként" rajtam maradt ovis alapítvány. Eddig is nagyjából évente egyszer-kétszer szükség volt valamiféle döntés meghozatalára, aláírásra, stb, de eddig mindig mindent tök gyorsan sikerült elintézni. Az idén sajnos megbetegedett a kuratórium elnöke, ketten együtt vagyunk jogosultak aláírni a bankban. Pont mielőtt sor került volna a pénzfelvételre, kórházba került. Még gyorsan aláírta a papírt, és volt, aki eljuttatta hozzám. Természetes, hogy megoldom, mert gyerekekről van szó. De első körben múlt héten szombaton nem jutottam a pénzhez, mert nem jó helyen írta alá. Nem volt egyszerű bejuttatni hozzá a kórházba egy újat, hogy azt is írja alá, de végül ezt is sikerült megoldani. Ma direkt hajnalban mentem dolgozni, kettőkor eljöttem, hogy akkor elintézem, és már viszem is az óvodába a pénzt. Még egy kicsit hamarabb is sikerült elindulni, kettőkor már az otp-ben voltam. Ma azért nem tudtam felvenni a pénzt, mert a pénztár már zárva volt. Jó nagy hülyeség, hogy két órával a zárás előtt lezárják a pénztárt, az meg még nagyobb, hogy ez nincs feltüntetve sehol. De nem tudtam mit csinálni..most az a terv, hogy holnap valakit megkérek, hogy munkaidőben menjünk ki az otp-be, hátha sikerül. Ha nem, akkor nem tudom mikor tudom megoldani. 

Nem nagyon jutok előrébb egy-két családtag ajàndékával sem, és nyilván ahogy telik az idő, mindig jobban frusztrál. De biztos megoldódik ez is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése