2021. dec. 22.

Szerda

 Ezen a héten is folyton időzavarban vagyok, sokszor fogalmam sincs róla, hogy milyen nap van. Amikor leírtam az előbb, akkor is elbizonytalanodtam, hogy biztos ez, nem csütörtök van?

Ma délután sikerült anyukámék ajándékát is megvenni, végül még rászántunk egy kis időt, és elmentünk személyesen. 

Ma elkészült a zserbó is, meg a linzer/isler is teljesen, már csoki is van az isler tetején. Még majd mindjárt bepakolom.a mosógépet. Egy adagot meg majd még mosok délután. Legjobb lenne, ha már holnap sem kéne menni dolgozni, de csak annyit sikerült elérnem, hogy kettőkor hazajöhetek. Hazafelé majd gyorsan beszaladok a sparba meg a dm-be, hátha nem lesznek akkor még nagyon sokan. Mondjuk azon még egy kicsit tépelődök, hogy valóban jó ötlet e megkockáztatni, hogy majd Füreden veszünk magunknak tejet, kenyeret, üdítőt, mert 10 körül érünk majd oda, az igencsak csúcsidőnek tűnik azon a napon, amikor délben bezár minden. Na még ezen gondolkodom egy kicsit. 

Ez a hideg ma borzasztóan megviselt. A bőröm is nagyon gyatra állapotban van, elég volt két nap fázás, és máris megint ilyen. Úgyhogy na a testápolómban is megfürdök. 

Aki még dolgozik holnap is, nekik kitartás, a többieknek pedig kellemes készülődést kívánok. 

1 megjegyzés:

  1. Kitartást a mai naphoz, utána még jó pihenést! Sütik is csodaszépek lettek!😊

    VálaszTörlés