2021. dec. 11.

Szombat

 Fél tizenegykor gyakorlatilag beájultam az ágyba, és reggel fél kilencig semmiről nem tudok. Aludtam, mint akit agyonvertek. Jól is esett, bár nem olyan húdefitt állapotban keltem még ennyi alvás után sem. Mondjuk sokkal inkább a lustaság uralkodott el rajtam, semmihez nem volt kedvem. Ettől függetlenül persze főztem is, mostam is, de semmi több ezeken kívül. 

Azt hiszem. Freddy ma fogta fel teljesen, hogy Arti már nem jön vissza. Soha még nem fordult elő, hogy ő nyüszítsen, de ma többször is hallottam. Lementem hozzá, kicsit megszeretgettem, de persze ez őt csak pillanatokra kárpótolja. Sajnálom szegényt, biztos nagyon nehéz lehet. 

Az idén megint keresem magamnak a kordnadrágot, amit évek óta minden télen szeretnék, de nem jártam eddig sikerrel. A bonprixnél van, de nem a méretemben sajnos. Pedig nem hiszem, hogy csak én hordanám, ha lenne. De annak is örülnék, ha bélelt farmert lehetne venni. Amikor nagyon hideg van, kénytelen vagyok a farmer alá venni leggingset, mert azonnal borzasztó állapotba kerül a bőröm. De persze ez is csak gyerekméretben van. 

2 megjegyzés:

  1. Kedves Dia! Van egy oldal, ahol láttam kord nadrágot, az a nevük " Flancos". A név ne tévesszen meg, jó minőségű ruhák, megfizethető áron.

    VálaszTörlés