2021. dec. 24.

Boldog karácsonyt! 🎄

 Szerintem azok (voltak) a legeslegjobb karácsonyok, amikor a gyerekek még mindannyian olyan kicsik voltak, hogy élt bennük a varázs, és az egész december ebben a varázs világban telt, és ilyenkor este az volt a legnagyobb boldogság, ahogy láttuk az ő örömüket. Szerencsés vagyok, hogy átéltem velük ilyen varázslatos pillanatokat, ma is emlékszem rájuk, és ezektől.az emlékektől lett örökre más a karácsony. 

Az idén egészen másképp ünnepeljük, mint eddig,.ahogy írtam is már korábban. Ez az öt nap együtt a mi karácsonyunk most, úgy, hogy minden nap azt fogjuk csinálni, amihez épp kedvünk lesz. Az elmúlt napokban, hetekben (hónapokban) elfáradtunk testileg-lelkileg, pont jókor jön ez a kis elvonulás mindentől és mindenkitől. 

Délelőtt érkeztünk, a szállásunk nagyon jó, van mindenkinek lehetősége elvonulni is kicsit, de együtt is tudunk lenni bármikor. A Balaton part kb tíz-tizenöt perc sétára van, de ha messzebb lenne, természetesen akkor is odasétálnánk.

Volt azért meglepetés is ma is, Patriktól mindannyian kaptunk könyvet, mindenki az érdeklődési körének megfelelőt, Eriktől és Rolandtól pedig sorsjegyeket. Illetve még nekem is volt meglepetésem, mert én már egy ideje tudom, hogy mikor megyünk nyaralni. Bent a munkahelyen is leszerveztem már mindkettőnk szabadságát is arra az időre. Az eredeti ötletem nem ez volt, ami végül megvalósult (de nem árulom el mi volt az, még jövőre jó lehet az is). Szóval, rendeltem egy különleges kaparós képeslapot, ahol a lekaparható rész alatt volt a dátum. Jól sikerült, mert el sem tudta képzelni senki, hogy mi lehet ez, pár izgalmas pillanat volt, mire kiderült (még a kistesó gondolata is felmerült hirtelen) 



Mindenkinek kívánok csodákkal, varázslatos pillanatokkal teli békés, szeretetteljes karácsonyt! 🎄



3 megjegyzés: