2021. dec. 26.

Karácsony második napja van





 És mi is arra ébredtünk, hogy esik a hó. Így teljesüljön minden kívánságom ezentúl..mert bizony akkor, amikor október legvégén eldöntöttük, hogy ezt a karácsonyt itt és így fogjuk ünnepelni, akkor gondoltam, hogy akkor akár lehetne fehér is ez a karácsony, mert ilyenben még nem volt részünk úgysem. Tegnap gyönyörű napsütés volt, ma hó. Pont tökéletes. Mindenre. Sétáltunk is, kocsikáztunk is, jókat ettünk, pihentünk, nagyjából úgy, ahogy azt elképzeltük. 

Ma délután ugyan a sétahoz kellett egy plusz pulcsi, meg a vastagabb zokni is, de mindkettő rendelkezésre állt, így aztán tökéletes volt. Ittunk forralt bort, megmelegedtünk Bujtor István híres szobra mellett, és azon mosolyogtunk, hogy majd nyáron, amikor itt leszünk, és jó meleg lesz, milyen furcsa lesz erre visszagondolni. De milyen jó emlék lesz. 

Minden pillanatot raktározok a kis emlékdobozomba. Olyan jó együtt lenni a fiúkkal, olyan jó látni őket, ahogy pókereznek, honfoglalóznak, vagy csak ahogy nevetnek együtt valamin. Balázs is egész más most, hogy nem kell a munkahelyi gondokkal folyamatosan küzdeni. Milyen jó is lenne ezt negyedévente megtenni, kicsit eltűnni a világ elől, és csak magunk lenni. 

 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon vártam a mai bejegyzést🙂

    VálaszTörlés
  2. Szuper, hogy ott ünnepeltek Balcsin és még hó is esett :) ! Kicsit fáziskésésben voltam, de mára utolértem magam és elolvastalak végre :) ...
    Boldog, szép, vidám ünnepi napokat kívánok Nektek! (de azt hiszem ezek már teljesültek :) )

    VálaszTörlés