2021. jún. 7.

Tető projekt

 Hónapokig tartó szakember vadászat után, amit Balázs bonyolított le végtelen türelemmel, és kitartással, majd hosszú hetek várakozása után ma reggel begördült az autó a házunk elé, ahonnan kiszállt az a két fiatalember, akik remélhetőleg a héten (de maximum a jövő héten még) szorgos munkával új tetőt tesznek a fejünk fölé. 

Nagyon meglepő lesz, és kicsit sem sablonos..szürke lesz. 😁 Igazodni fog ahhoz a kis részhez, ami már öt évvel ezelőtt elkészült, meg a ház külsejéhez is. Nem utolsósorban persze a mi ízlésünkhöz is. 

Jó, hogy itthon voltam ma, mert egy kisebb félreértést sikerült tisztázni még időben. A fürdőszobai kis ablakot majdnem megszüntették, mert a főnök úgy emlékezett, csak a veluxok maradnak. Gyorsan tisztáztam velük, hogy meg ne próbálják, mert ugyan nem szép, és nem is nyitható, de a célnak tökéletesen megfelel, jön rajta be egy csomó fény, szeretjük így, ahogy van. 

Kicsit takarítottam is, mostam, főztem, és élveztem, hogy hétfő van, és nem a munkahelyemen vagyok. 


A kezdet 


Lesifotó az ominózus kisablak belső felétől..Eriknek egyébként ez a rémálma, hogy be fognak nézni hozzá az ablakon keresztül. 😁 

A nap meglepetése Roland nevéhez fűződik, aki ma kisérettségizett matekból. Írásbelit még nem tudja, de a szóbeli ötös lett. Büdös kölyök, mennyit vitatkoztunk hétvégén, hogy készüljön rá, tanuljon, de csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy "Anyaaaa, nem hiszed el, hogy tudom?" Hát bevallom, nem hittem el...és tessék, tényleg tudta. 


3 megjegyzés:

  1. A tetőcseréhez kitartást és türelmet, Rolinak pedig nagy pacsi a matekért!

    VálaszTörlés
  2. Szép lesz, mi is szürket választottunk legutóbb, nagyon tetszik.

    Fiúknak nagy gratula!!

    Ilyen rémalmom nekem is lenne... 😆😆

    VálaszTörlés