2021. jún. 10.

Csütörtök

 Ma váratlanul nem jött a főnököm dolgozni. Ez alapesetben jó szokott lenni, mert az ilyen napokon jutunk egy kis levegőhöz, de most nem örültem neki. Tegnap volt egy megbeszélésünk, ami egyszer félbeszakadt, mert jött hozzá egy kilépő kolléga, aztán félbeszakadt, mert jött a futár, és végül pedig kezdődött egy másik, online értekezlete. Így aztán nagyjából nem is jutottunk előrébb egyik dologban sem, ami miatt beszéltünk, olyan nyitott kérdések maradtak, amikre kellene a válasza ahhoz, hogy tudjam tervezni a továbbiakat. De ugye ezekre a kérdésekre még ma sincs válasz, pedig másokat is be kell vonnom, és határidő is van. 

Gondolom holnap majd megpróbál mindent fél óra alatt megoldani, és borzasztóan ki lesz akadva, hogy nem úgy haladunk, ahogy kéne. Egyébként meg tudnám oldani nélküle a dolgok nyolcvan százalékát, de mindent jóvá kell hagyatni. Van, amihez ő egyedül nem is elég. 

Volt pár helyzet, amikor volt több kidolgozott stratégiàm, előre felkészülve minden lehetséges válaszra, de most ehhez már se kedvem, se energiám nincs. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése