2021. jún. 25.

Péntek


 Ma is hajnali négykor kezdődött a nap, ötkor már dolgoztunk. Ilyenkor, amikor tényleg nyár van, akkor tök jó ilyen korán menni, mert már világos van, még éppen nem kelt fel a nap, de már majdnem. Ilyenkor, kora hajnalban is már érezni, hogy meleg lesz, de még olyan a levegő, amit mindenki szeret (és rajtam ilyenkor még kardigán van). Az is könnyebbé teszi a korán kelést most, hogy már számolom vissza a napokat, és ugyanígy vagyok a nyaralásig elvégzendő feladatokkal is. 

Minden napra jut itthon is valami, a napi dolgokon felül is. Dr most ez is másképp megy, valamelyik nap a régóta halogatott spájz rendrakást is megejtettem. 

Rolinak ma volt az "évzáró", ami tulajdonképpen annyit jelentett, hogy az osztályfőnök odaadta a bizonyítványt, és kész, Na nem bánkódott egy percet sem amiatt, hogy nem kellett ünneplő, nem volt semmiféle beszéd, pont jó volt ez így is.és hát akkor tessék, a tavaly mindenféle lustahülyének beállított gyerek kilencedikes bizonyítványa, amit nagyon kevés erőfeszítéssel szerzett meg. 







És még körmösnél is voltam ma délután. :)





2 megjegyzés: