2021. jún. 3.

Csütörtök

Nagyon nem szeretek korán kelni, de azt nagyon szeretem, amikor látom a napfelkeltét. Érdekes ez a napimádatom, minden formájában nagy rajongója vagyok. Valaki, aki ért ezekhez a dolgokhoz, biztos tudna rá mondani valamit. 

Nagyon szerettem napközben is ezt a varázslatos, zavartalan napsütést, egészen más ilyenkor minden. Olyan életszagú..mindenki sokkal vidámabb, mosolygósabb, és ez jó. 

Biztosan nem csak nekem van most már nagy szükségem arra, hogy legyen körülöttem sok-sok mosolygós ember. Még nem vagyok biztos benne, hogy teljesen felkészültem arra, hogy bárhol, bárkinek lássam a mosolygós száját is, de szeretem látni a mosolygós szemeket is. 

Az biztos, hogy rám olyan hatással volt az elmúlt év távolságtartása, maszkviselése, óvatossága, amiből nehéz lesz engednem. Pedig alapvetően nyitott ember vagyok, emberszerető is, de soha még ennyire esendőnek nem éreztem magam, mint ebben a vírus helyzetben. Nem tudom, mennyi idő telik majd el, mire gondolkodás nélkül képes leszek kezet nyújtani valakinek, vagy a családon kívül bárkit megpuszilni. (Na mondjuk sosem voltam pusziszkodós fajta) A munkahelyen szó van róla, hogy lassan levehetjük a maszkot. Ez jó hír, mert voltak felmérések oltottság, védettség témában, és ezek szerint elég magas arányú a védettség, ha ilyenen gondolkodnak. De még most idegenkedem attól, hogy majd odajön valaki hozzám, és leül mellém maszk nélkül, hogy megbeszéljünk valamit. 

De ha a nap süt, minden sokkal könnyebb lesz. 

5 megjegyzés:

  1. A maszk levételével én is így vagyok, sajnos. Vajon mikorra fog megszokottá válni és elviselhetővé (vagyis teljes mértékben elfogadhatóvá és nem frászt kapóvá), hogy szemben állok egy emberrel, akivel nem egy háztartásban élek és nem is tudom, hogy mennyire vigyáz azért továbbra is, és nem fog zavarni, nem fogok félre nézni inkább és úgy levegőt venni, vagy lefelé, vagy igyekezni minél távolabb lenni tőle, nem kikeredő szemmel nézni, ha hangosan kifújja a mély levegőt felém. Vagyis mikor fogok elfeledkezni arról, hogy covid van/volt/lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem most az az érzésem, hogy az ilyen típusú emberek, mint Te is, meg én is, ezt soha többé nem felejtik már el.

      Törlés
    2. Elelejteni nem, soha nem fogjuk, én próbálok magamon átlépni, mert fontosak az emberi kapcsolatok, amik személyes találkozás nélkül elmúlnak. Talán ha eltelik több idő és jó hírek maradnak, akkor könnyebb lesz. :) Jó hétvégét kívánok Neked Dius. :)

      Törlés
  2. kölcsönünk van, bármilyen velünk van, és készek vagyunk felajánlani bármilyen kívánt összeget
    Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Szüksége van sürgős kölcsönre most a következő 6 - 12 órára stressz és késedelem nélkül REMY. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2% kamattal adunk ki hiteleket, gyors kiszolgálással minden típusú kölcsönt kínálunk, küldjön e -mailt sürgős kölcsöneire
    Írjon nekünk e-mailt, e-mailben kapunk kölcsönt {remy.credit111@gmail.com}
    van hitelünk az Ön számára ..

    VálaszTörlés
  3. A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, és ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat szegény helyzetünkből, tanúskodni fogok a világ és az egyetemi hitel mellett (United. Credit411@gmail .com ) jóváhagyta és átutalta nekem a 2500000 kr összegű kölcsönt . A united.credit411@gmail.com a legjobb hiteltársaság a megbízható, megbízható, 1%-os kamatozású hitelhez. szüksége van ma kölcsönre, mindenféle kölcsönt kínálnak, forduljon hozzájuk még ma sürgős kölcsönért a united.credit411@gmail.com címen (UC credit) nem kér fedezetet. Élő bizonyság vagyok

    VálaszTörlés