2021. jún. 13.

Nyomoztunk

 Karácsonyi ajándék volt magunknak egy nyomozós játék. Akkor, amikor felfedeztem a https://www.landventure.hu/ oldalon, azt gondoltam, tavasszal már mehetünk is, pont jó is lesz kimozdulni a téli bezártság után. Nem véletlenül Balatonfüredet választottam a városok közül. Azzal nem számoltam akkor, hogy ez a tavasz még teljesen más lesz, mint aminek lennie kellett volna, de nem aggódtam, hiszen amikor megkaptam a kódot, akkor az is kiderült, hogy 365 napig érvényes. 

Múlt héten is tervben volt már, hogy beváltjuk a kupont, de végül Patrik Zsófinál volt, így erre a napra halasztottuk. Végül is jobb is volt, mert sokkal jobb idő volt, mint múlt héten, még ha nem is volt olyan zavartalan napsütés, mint tegnap. 

A nyomozás nagyon érdekes, és azt hiszem, felejthetetlen élmény volt. Rég nevettünk ennyit együtt, mint abban a kicsit több, mint egy órában. 

Ez is egy ilyen pillanatban készült, és jelen pillanatban ez a kedvenc képem magunkról. 


Füreden megszámlálhatatlanul sokszor jártunk már, de most olyan részeit is felfedeztük, amit eddig még nem is láttunk, vagy pl sokszor elmentünk mellette, mégsem tűnt fel, hogy ott van az, ami. 

Szerintem akinek kedve van hozzá, mindenképpen próbálja ki valahol, valamikor. Nagy élmény végigcsinálni, nagy élmény a keresgélés, és nagy élmény az is, amikor sikerül megfejteni, és kinyitni a széfet. 

3 megjegyzés:

  1. Mi Balatonföldváron csináltunk végig egy nyomozást, jópár éve, de még mindig lehet jelentkezni. A helyi Tourinformnál kértünk feladatlapot, vagyis nem is kellett regisztrálni, akkor ingyen volt. És a jó megfejtésért még kuponokat is kaptunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://balatonfoldvar.info.hu/hu/balatonfoldvar-latnivaloja/keresd-a-nyomokat-ki-olte-meg-heltai-karolyt

      Törlés
  2. Köszi, lehet, hogy ezt is kipróbáljuk. 🙂

    VálaszTörlés