2021. jún. 19.

Pótolva

 Nagyjából mindent bepótoltam ma, ami tegnap kimaradt. Az alvással kezdődött, este 11-kor lefeküdtem, és reggel nyolcig ki sem nyitottam a szemem.  Egészen kicserélt állapotban ébredtem. 

Délelőtt gyorsan megcsináltam az ebédet, hogy Erik, aki a szurkolói zónába készült ma meccset nézni, tudjon még ebédelni. Patrikkal ott találkoztak, ő Zsófinál van egyébként, de jó fej volt, és elment az öccsével. 

Ebéd után elmosogattam, összevágtam.a dinnyét (nálunk megmaradt az a szokás, hogy műanyag dobozba kockazom, és úgy kerül a hűtőbe..kiskoruk óta így van, és azt hiszem, így is marad már) 

Aztán leszedtem a függönyöket, és még a meccs kezdetéig meg is pucoltam az összes ablakot, szúnyoghálót. 

Természetesen a meccset nem hagytam ki, arra az időre mindent félretettünk, és míg barátok a Puskás Arénában a helyszínen, a fiaink kétharmada a szurkolói zónában, mi hárman itthon, a tévé előtt szurkoltunk. És micsoda meccs volt...egy kisebb csodával felért, amit láttunk. Nekünk ez a döntetlen felér egy győzelemmel. Még most is borzongok attól a góltól, 





A meccs után még kivasaltam a függömyöket, hogy vissza tudjam tenni, felmostam, elpakoltam végre a héten kimosott ruhákat is. Úgyhogy ez egy eredményes és fárasztó nap volt. 

Roli tegnap kapta a második oltását, éjszaka be is lázasodott. A kis pupáknak nem jutott eszébe szólni, csak szenvedett magában (ahhoz még rutintalan, hogy az eszébe jusson, vegyen be lázcsillapítót) Illetve, azt mondta, nagyon fázott, és nagyon fáradt is volt, azt gondolta, azért fázik, mert tárva-nyitva van az ablak, megy a ventilátor, de ahhoz nem volt ereje, hogy felkeljen, azt el is felejtette, hogy délután oltást kapott..Balázs reggel még 38 fokos lázat mért neki, kapott egy algopirint, és fél óra múlva jobban lett. A fáradtság maradt ma is, de ez akár attól is lehetett már, hogy keveset aludt. 

1 megjegyzés: