2021. máj. 31.

A mi hősünk

 Nem tudom, hogy kikiálthatom e a legnagyobb hősnek, vagy meg kell osztanom közte és Patrik között a címet, de most, nekem pillanatban a mi saját hősünk Erik. 

Ma már hivatalos, hogy minden érettségi vizsgàja sikerült. A matek hármas, ami akkor is egy komoly hőstett lenne tőle, ha nem épp másfél tanév digitális oktatás lenne a háta mögött. Az angol ötös, amivel mutatott egy nagy fricskát mindkét testvérének, akik egy percre sem hitték el, hogy nélkülük is képes lesz rá. A magyar és a töri is hármas, itt egy-két ponttal maradt csak le, de üsse kavics, nincs semmi jelentősége a jegynek. Az info külön hőstett azzal a kettessel, amivel a legjobbak között futott be az osztályban. (Nem ennyire hülyék, csak háromnegyed évre eltűnt a tanár) 

Nagyon büszkék vagyunk rá, ahogy végigcsinálta a teljes tanévet, meg az előzőt (amikor még Roli is az ő gondja volt, mert ő figyelte azt a classroomot is), ahogy ebben a normálisnak közel sem nevezhető helyzetben is tette a dolgát. 

Nemsokára hivatalosan is a kezében lesz a bizonyítványa annak, hogy érett lett. ❤️

9 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Mi még 1 napig izgulunk😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem ma már felhőtlen az öröm nálatok. 😊

      Törlés
    2. Igen, ügyes lett, kitűnő lesz a bizonyítványa. De még izgulunk, mert bár van 431 pontja, de a hőn áhított szakra tavaly ettől magasabb pontszám kellett, 435. Most "after partyn" van az osztálytársaival. Szalagtűző után elmaradt, most pótolnak. :-)

      Törlés
    3. Ez igen. Remélem sikerül bejutni a hőn áhított szakra. 😊 Sorrend csere nem jöhet szóba?

      Törlés
  2. Gratulálok, nagyon nagy hős!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! Ebben a helyzetben minden sikeres vizsgázó előtt le a kalappal!

    VálaszTörlés