2021. máj. 12.

Szerda

 Ma reggel még nagyon nagy optimizmussal egy vékony felsőben és vékony kardigánban mentem dolgozni. Azt gondoltam, ma még lesz olyan jó idő, hogy ez bőven elég lesz Hát volt is..kb délig. Aztán hozzánk megérkezett az éppen aktuális hidegfront, esett, fújt a szél, és hát igen..kevés volt az a nyárias öltözék. 

Erik túl van most már az összes érettségi tantárgyán, ma volt az utolsó. Nem látszik rajta még a fergeteges megkönnyebbülés, most még inkább csak szorong amiatt, hogy sikerült e minden. Eszméletlen módon nincs önbizalma, és nem hiszi el magáról, hogy neki is nagyon könyv tudása van, és bizony ő is nagyon jó memóriával rendelkezik. Pedig egyébként így van, hihetetlenül sok információt tárol, nagyon sokrétű az érdeklődése. Természetesen azért a foci az első ebben is, de ott nehéz zavarba hozni. Nagyon drukkolok neki, hogy jobban sikerüljön, mint amit gondol magában, mert olyan jó lenne, ha ő is büszke lenne magára.

Holnap már csütörtök, és mivel pénteken már fél egykor jövünk haza, így már csak másfél napot kell dolgozni. Ezt meg már fél lábon is..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése