2021. máj. 9.

Vasárnap

 A tegnapi feltöltődés után ma következett egy jól megszokott, és végtelenül unalmas vasárnap, amikor a kötelező főzésen, mosáson, felmosáson túl nem történt semmi. Vannak olyan napok, amikor ez is jó tud lenni, de ez nem az volt. Az őrületbe kergeti már ez az örökös rohanás a mókuskerék tetején, mindig ugyanazt csináljuk. Dolgozunk, hogy legyen pénzünk, amit aztán otthagyunk a boltban, hogy legyen mit ennünk, legyen mivel kimosni a ruháinkat..persze, hálás vagyok érte a sorsnak, hogy mindez ebben a sorrendben meg is tud valósulni, és jobb napjaimon teljesen tudatosan meg is élem ezt az érzést, de egyéb napokon, mint ez a mai is, elegem van belőle. Uncsi. 

És ma egyébként is ahhoz lett volna kedvem, hogy a Balaton parton ebédeljek, aztán nézzem a vizet, és a hajókat, egyek egy jó sütit egy cukrászdában, és eszembe se jusson semmi más ezen kívül. 

Na majd legközelebb, addig meg nyomjuk át unalmas egyformaságot. 

3 megjegyzés:

  1. Hát ezzel egyet kell értenem Dius. Nem akarom elrontani a napodat, de ahogy mennek az évek úgy egyre több ilyen gondolatod lesz, ha csak nem fordítasz egy jó nagyot rajta. :/ Valami hobbi, vagy elfoglaltság, esetleg sport egy egy nap, mindig ugyan akkor vagy barátnőzés...nem tudom, valami. Minél előbb találsz ki valamit magadnak annál előbb fogod magad jobban érezni, főleg ha már a gyerkőcök annyira leválnak, hogy csak ketten maradtok. Ez nem vigasz tudom, ez tény.

    VálaszTörlés
  2. Ja és ne feledjük el a menopauza idejét, meg az úgy nevezett életközepi vagy milyen válságot.

    VálaszTörlés
  3. Aaahh..hát jól megvigasztaltál, Tami. 😁 De amúgy igazad van, tudom ám.

    VálaszTörlés