2021. máj. 5.

Szerda

 Határozottan határozatlan vagyok mostanában. Még mindig nincs sem táskám, sem farmerom, sem más. Táska ügyben annyi előrelépés történt, hogy van kettő, ami jobban tetszik az átlagnál, és volt egy, ami szinte tökéletes volt, csak kicsit kisebb, mint ami nekem kéne. Ennél írtam is a hölgynek, aki készíti, hogy vállal e egyedi méretet, de jelen pillanatban sajnos nincs kapacitása. Keresgélek azért, valamiért az a fixa ideám, hogy rá fogok találni arra, amit azonnal meg akarok majd szerezni. 

A ruha kérdés azért várat magára, mert továbbra sem szeretek próba nélkül vásárolni, nem nagy kedvem lenne vesződni a visszaküldéssel. Igaz, ahhoz sem érzek magamban még elég kedvet, hogy bárhol is egy próbafülkében öltözködjek. 

Azt nem is meséltem, hogy Freddy múlt héten megint orvost igényelt. Megint ugyanaz volt a baja, mint a múltkor is. Kapott injekciót (egyúttal a kötelező oltást is megkapták mindketten). Vettünk neki olyan tápot, ami könnyen emészthető, hátha megoldjuk a problémát. Jelenleg ő eszi a legdrágább kaját mindőnk közül. Ezt a tápot kapja most egy át egyben. Később majd keverjük a másikkal, aztán kiderül, hogy lesz a legjobb. Roli már nagyon rutinos az állatorvosi látogatások kapcsán, mindkét alkalommal ő volt, aki asszisztált a dokinak, és intézett mindent, amit kellett. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése