2021. máj. 10.

Hétfő

 Szombaton a meccsen egy szurkolótárs énekelte, hogy "Egyik délután megyek az utcán..." Na persze nem az eredeti szöveggel, hanem egy teljesen más verzióban, de a dal bekúszott szépen az agyamba, és azóta random felbukkan. Ez pl tök vidám perceket szerzett nekem ma is a mindenféle nem túl szívderítő munkahelyi dolgok között. Ugye mi mindenre jó egy focimeccs? 

Rolandnak sikerült teljesen zökkenőmentesen időpontot foglalni az oltásra, pénteken kora délután fogja megkapni. Arra készültünk, hogy jó sokára fog csak sikerülni, mert majd biztos megint lesz valami gikszer az oldalon, de nem, meglepően gyorsan ment. Nem is kell máshova menni, itt, a helyi oltóponton megkaphatja. 

Nálunk épp emiatt még nem kezdődött meg a jelenléti oktatás, ezen a héten még biztos, hogy itthon lesz. Tőlem akár maradhatna év végéig is már, de azért ennyire még én sem vagyok renitens, és akár még jó is lehet neki majd, ha megy, és találkozik rajtunk kívül másokkal is. 

Erik szerdán még megcsinálja az informatika érettségit (mint szakmai tárgy), és utána túl van mindenen. 

Csütörtökre van időpontom szemvizsgálatra, remélem nem ér majd nagy csalódás az ügyben, hogy mennyit romlott a szemem, de érzésre nem sok jóra számítok. 

Azt ki ne felejtsem, hogy ma végre milyen jó idő volt.. még reménykedem benne, hogy mégsem ér ide a lehűlés, és így marad. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése