2021. máj. 14.

Péntek

 A mai napban az mindenképpen jó volt, hogy a rövid nap még a szokásosnál is rövidebb volt, már fél egykor jöttünk haza. Rolit fél kettőre vittük az oltásra. Ott minden rendben volt, bár annak a kedvességnek, amit a saját oltásom kapcsán tapasztaltam, itt most nyoma sem volt. Az részemről rendben van, hogy nem engedték be, csak a gyerekeket, a szülők kint vártak, de az, hogy ezt olyan hangnemben közlik, hogy "szülőket nem kérünk", szerintem gáz. Főleg, hogy egy olyan anyukával közölték, aki az ájulasra hajlamos lányát szerette volna bekísérni. Szegény, el is ájult bent is, Roli mondta, amikor kijött. Anyuka addigra odakint már mindenféle színben játszott, szerintem érezte, hogy baj van. Az is fura volt nekem, hogy nem is szóltak neki ki, mert rendben, hogy az ájult gyerek a legjobb kezekben volt, de azért a saját ájulásaim kapcsán még emlékszem, hogy milyen az az utolsó pillanat, mielőtt bekövetkezik, és milyen az első, amikor magamhoz tértem. Egyik sem az az élmény, amikor nem tesz jót, ha ismerős arc van ott az ember mellett. 

Egyébként az ájulás kapcsán jutott eszembe, meg mostanában egyébként is már többször, mindenféle kapcsán hogy milyen jó, hogy évek óta nem történt már meg velem. Pedig sokszor éreztem magam közel hozzà, rengetegszer feszítettem túl a húrt. Valami mégis megváltozott, hála az égnek, és talán, ha szerencsém van, akkor így is marad. 

Az időjárástól nem is akarok nyilatkozni, szerintem mindenki ugyanazt érzi most már. De majd csak..


2 megjegyzés:

  1. Jajj, nem mindenki... Tudom, ciki, de én élvezem. Engem az a 2 nap nyár csinált ki rendesen. Tudom, fordítva vagyok huzalozva.

    VálaszTörlés
  2. Nálunk beengedték a szülőket, viszont a gyerekeknek volt egy lezárt rész, ott kellett ülniük várva, hogy sorra kerüljenek, de egymástól két méterre volt az is. Mi pedig rájuk láthattunk és gondolom ha lett volna valami oda is mehettünk volna. Nagyon klasszul volt megszervezve, az enyémet Müller Cili testvére oltotta, aki szintén orvos, mint Cili néni :D És nagyon kedves nő egyébként.

    VálaszTörlés