2020. aug. 14.

Meccsnap

 Ma délután, vagy kora este inkább elkezdődött a bajnokság újra. Vártuk, hogyne. Nem otthon kezdtünk, hanem idegenben, rögtön a frissen feljutott (üdv nekik újra az nb1ben) MTK-val. Ez mondjuk lehet egy jó ómen, amikor legutóbb így kezdődött a bajnokság, akkor jó vége lett. 😊 

Az nem volt jó ómen, hogy nem tudtunk a vendégszektorba jegyet venni, mert pillanatok alatt elfogyott. Vettünk az egyik hazai szektorba, vállalva ezzel, hogy ott nem szurkolhatunk a csapatunknak csak magunkban, és nem is vehetünk fel semmilyen Fradi mezt, pólót, nem vihetünk sálat sem. Nem sok ilyen meccsen voltunk eddig, és azokon mindig döntetlent játszottunk. 

A csapat még szezon eleji formában játszott, és valószínűleg nem is hajtották ki magukból a maximumot, szerdán BL meccset meccset játszunk, oda jobban kell az energia, és az egészséges játékos. Nem voltam teljesen elégedett a látottakkal, de lesz ez még jobb. 

Természetesen elkészült a hagyományos meccsszelfi is. 


5 megjegyzés:

  1. Nekem is pont ez tűnt fel, hogy láthatóan Patrik már jobban van, szerencsére :) , legalábbis ő a legmosolygósabb :) !!!
    Képzeld, mi is fontolgattuk, hogy megyünk, de aztán nem siettünk és mindenről lecsúsztunk :) ...

    VálaszTörlés
  2. Szerencsére jobban van, igen, olyannyira, hogy ma délelőtt el is utazott a barátaival nyaralni.
    Vivi, jövő szombaton gondolom ott lesztek ti is..😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld Dius, nem! Máté akkor lesz Balatonon a barátaival, Toma pedig pont aznap délután, a legjobb barátja szülinapi bulijára hivatalos, szóval ez most nagy sajnálatunkra, de kimarad :( ... Szurkoljatok helyettünk is!

      Törlés
  3. Ó... természetesen szurkolunk..💚

    VálaszTörlés