2020. aug. 26.

Meccsnap is .

Három órát aludtam az éjjel, és már menni is kellett dolgozni. Nem esett jól, minden porcikám fájt reggel.
Patrik rendben megérkezett, pár perccel még hamarabb is landoltak a vártnál. Nem kellett sokat várni a csomagokra sem, nagyon gördülékeny volt minden. A repülőtér egyébként nagyon tetszik, pedig közel sem láttunk mindent, de amit igen, az nagyon modern, nagyon szép, Egyszer majd megnézzük szerintem nappal is, biztos egészen más olyankor.
Ma még meccsnap is van, BL selejtező meccs, a skót bajnokkal. Mondhatnám, hogy az esélytelenek nyugalmával nézzük, de azért persze komoly reményt adott, hogy viszonylag gyorsan vezetést szereztünk. Az első félidőt sikerült is így lehozni, de már 1-1. Még bármi lehet. Dögfáradt vagyok, de eszemben sincs felállni a tv elől, és bemenni lefeküdni, illetve elmenni fürdeni. Nem sok ilyen alkalom van, és nem olyan persze, mint amikor szurkolók is vannak, de hátha segít az is, hogy itthonról szurkolunk.
Ja, és ma végre fodrásznál is jártam. Már szép lett a körmöm a héten, most a hajam is....már csak egy plasztikai sebész kéne (mondjuk ő nem végezne két óra alatt).
Holnap már csütörtök, és ez tök jó, mindjárt kezdődik megint a hétvége.

2 megjegyzés: