2012. júl. 25.

Egy szerda csak...

Elmondhatatlanul sok minden tud beleférni egy napba. Olyan is van, amikor semmi sem fér bele, de ez a mai nem ilyen volt. Na de nem ám olyasmit fogok írni, hogy mennyit takarítottam, vagy akár milyen hosszú menüsort főztem, vagy hány négyszögöl szőlőt kapáltam be, mert ezek közül pont egyik sem fért bele a napomba.
Belefért viszont egy egészen jó ébredés. Meg egy kávézás utáni kutyasétáltatás. Aztán egy viszonylag nyugodt délelőtt (azért viszonylag, mert három fiú gyerek és két kutya mellett sosincs tökéletes nyugalom, amikor ébren vannak)
Belefért egy ebéd is még munka előtt. És még a mosogatógép is munkába állt, mielőtt elindultam.
Belefért egy kis hatalmi harc beszólás formájában, ami -láss csodát- már nem is visel meg, csak jót röhögtem rajta. (mert úgyis az nevet, aki a végén nevet.... és az én leszek)
És belefért egy kis dolgozás is... kedves első gyerekét váró párral, kedves apukával, aki a nagylánnyal jött cumisüvegért a kisbabának, kedves nagymamával, aki múlt héten volt nálam unokástól-gyerekestől, és most direkt hozzám jött.. (tényleg bevetem a pozitív töltetű vásárlók könyvét)
És még belefért az is, hogy több órán keresztül hallgattam-válaszolgattam egy vagyontanácsadó mindenféléjét (könnyen vagyok, mert vagyonom az nincs, úgyhogy elkibicelgettem az esélytelenek nyugalmával)
Na és még mi?
Hát megtudtam magamról egy csomó mindent. A nagyon nagy része ül. Pedig amikor kitöltöttem ezt a tesztet, a kérdések alapján azt gondoltam, ez aztán egy nagy kalap ...... lesz, nem személyiségteszt rólam. És mégis.... Vagy ezt inkább döntsétek el Ti... Mert naná, hogy megmutatom. :D


2 megjegyzés:

  1. egészen klassz kis nap volt :-)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg kellene egy vásárlók könyvét vezetned. Én szeretem olvasni az ilyen történeteidet!
    A tesztet én is kitöltöttem, és meglepően jól jellemzett. Bár az ilyen teszteknél mindig elgondolkodom, hogy a negatív tulajdonságokat vajon ki ikszeli be? Egyszer egy állásinterjún egy 200 kérdésből álló kérdőívet kellett kitölteni, ahol visszatérő elem volt, hogy önelvetési hajlamai vannak? kérdés. Hát most ezt ki fogja bejelölni egy állásinterjún??? Ok, hogy tisztában vagyok a gyengeségeimmel, de ez még sem ugyanaz. Szerintem.

    VálaszTörlés