2012. márc. 15.

Mondtam...

Minden kétséget kizáróan igazolom, hogy tényleg jön a tavasz, nem csak úgy mondták. Benne volt ez a verzió is a pakliban, ugyebár.. de nem, ezúttal mégsem. Mondhatnám, hogy csak onnan tudom, hogy egy-egy szélcsendes félórában már olyan jó volt kint lenni a napsütésben. De nem csak innen. Másodállásban időjárás-előrejelző vagyok, egészen jól működő beépített radarral. Ma egész nap fájt már a fejem, délutánra egy jó kis migrénes órácskát is szerzett nekem... de ezt még ráfogtam a szélre. De ebben nem merült ki a dolog, mert ugyan a fejfájás az advil hatására (kedves valaki, aki arra kerestél, hogy mire jó az advil ultra forte.. hát például a migrénes fejfájásra) tompult, sőt, még volt egy kis idő, amikor meg is szűnt teljesen, de egész nap az összes izmom készültségben van. Most, estére a lábrázás minden előjele megvan, már szinte várom, hogy majd lefekszem, és beindul a boogie. :D
Ó, és igen, elért a tavaszi fáradtság is. Ez valami alattomos dolog ám... annyira, hogy képes vagyok miatta a széken ülve elszundítani (de jól álcáztam tévénézésnek). Mondjuk tudom ezt úgy is művelni, hogy csak félig alszom, mert mindent hallok, de mégis alszom. Na, ezt csináljátok utánam. :D

De hogy írjak jót is. A városi ünnepségen nagyon tetszett a gyerekek műsora.Végre nem az az unalomig lerágott csont volt, mint minden ilyen... ugyanazokkal a versekkel, hanem egy egészen újszerű, mégis korhű is, gyerekközpontú is. Könnyekig meghatott egy-két részlete, ami nálam nem meglepő, mert én vagyok az, aki képes vagyok mindenen meghatódni, de láttam másokat is, ahogy titokban törölgetik a könnyeiket. :)
Erik pedig, a múltkori matek versenyes harmadik helyezés után az iskolai helyesírás versenyen is harmadik lett. :)
Roli pedig, kis hazafi...reggel megnéztük a Zászlófelvonást.. fel sem tűnt, hogy egyszer csak a Himnusz közben eltűnt mellőlem, csak amikor visszajött. Kisírt szemekkel... mert neki a Himnusztól mindig sírnia kell, mert olyan szép... (tiszta anyja ez a gyerek). Imádnivaló. :)

2 megjegyzés:

  1. ÉLjenek az ügyes fiúk!
    És én is elájultam tegnap este 8-kor. Nagyon hálás voltam Gergőnek, hogy azt mondta, hogy ha inkább alszom, néz olyan filmet, amit biztos nem akarok megnézni. :)

    VálaszTörlés
  2. Remélem ki is pihented magad.Nekem ez a 8-kor beájulás sosem jön össze.... még akkor sem, ha hulla vagyok. :)

    VálaszTörlés