2023. jún. 8.

Most már uncsi

 Az eső, persze. Meg ez a folyamatos párás levegő, meg furcsa fények. A fejem három napja fáj egyfolytában, nincs semmi, ami elmulasztaná, és mostanra simán lenne kedvem már eret vágni is. Vagy keresni egy piócás embert. De leginkább elmenni valahová, ahol süt a nap, nem cseszeget senki, nem kell mindenféle hülyeséget elemezgetnem, és már a százmilliomodik excel táblát gyártanom az eredményekről. 

Nemrég jelezte a telefonom, hogy holnap is eső lesz. 70%-os esélyt adott erre, ami sem akkor nem tetszik, ha a terület ennyi százalékán lesz, ahol vagyok, sem akkor, ha ennyi esély van rá. Egyik sem jobb a másiknál egy fokkal sem. Igaz, mit is lehet várni, amikor ma Medárd napja van, és hát ma is esett. 

29 nap múlva megyünk nyaralni. Ez legalább egy biztató szám, és minden egyes nappal közelebb kerül. Elvileg addig már nem megyek szabira, de jelen állapotomban (minden sz@r) nehezen tudom elképzelni, hogy végig fogom csinálni. Az idén még csak három napot vettem ki. 

Na jó, nem hangollak le még benneteket is. 

3 megjegyzés:

  1. Nem hangolsz le, egyetértünk. (ennyi eső már nem hiszem, hogy jó a földeknek sem - a hangulatomnak biztosan nem) És a jó hír, kommentelek. :-)

    VálaszTörlés
  2. Most már csak arra kell rájönni hogy miért maradtál névtelen. 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg (és ezt észre sem vettem a nagy örömömben)

      Törlés