2023. jún. 11.

Vasárnap

 Ma is nyugodt napunk volt, ma is voltunk sétálni is. Nem olyan sokat, mint tegnap, de majdnem ugyanolyan szép helyeken jártunk. Érdekes, hogy ugyanitt élek 45 éve, de sosem jártam gyalog a szomszéd faluban. Na nem is nagyon volt arrafelé dolgom, ha valamiért mégis, akkor meg kocsival mentünk. Balázs ide járt általános iskolába (a felső tagozatra), így neki azért vannak innen gyaloglós (de inkább tesi órás) élményei. 

Egyébként nagyon szép helyen lévő falu, egy völgyben van, egy csomó ház is úgy épült, hogy a telek adottságai miatt cölöpökön áll a ház egyik fele. Akárkivel találkoztunk, mindenki köszönt, itt még él ez a régi szokás. 

Eriknek jó élmény volt a tegnap esti munka, elég sokat mesélt is róla. Örülök neki, drukkoltam nagyon, hogy jó legyen. Elég introvertált személyiségű, mindig aggódom érte emiatt. Pedig egyébként olyan jó fej..

Nem sok kedvem van menni reggel dolgozni, többször is eljátszottam a gondolattal, hogy írok egy üzenetet a kollégáknak meg a főnökömnek, hogy nem megyek, de aztán nem tettem meg. Kicsit még most is bánom. 


1 megjegyzés:

  1. Izgalmas és jó program a séta. Bárhol szeretek menni: erdőn, mezőn, városban. Nekem ez a legegyszerűbb kikapcsolódás és mozgásforma. Kívánom, hogy fedezzétek fel a környéket így is.

    VálaszTörlés