2023. jún. 10.

Szombat

Hát nem arra ébredtem ma reggel, hogy süt a nap? Ó, annyira jó volt hogy ahogy a szememet kinyitottam, rögtön ez köszöntött. Azt hittem hirtelen, hogy valami másik világban találtam magam, de az ágy a miénk volt. 

Délelőtt gyalog mentünk vásárolni, ami így egy jó másfél órás program volt, de nem kellett sietni sehova, és tök jól esett végre a sok eső után kicsit kimozdulni. 

Ebéd után egy kicsit mindenki ejtőzött, aztán miután nyafogtam egy kicsit, hogy valamit csináljunk, vagy valahová menjünk..egy újabb sétára indultunk kettesben. Patrik akkor már elment, Erik is készült az öt órási vonattal (mindketten dolgozni mentek, ugyanoda.. némi csúsztatással.. igazából Erik váltotta Patrikot a Dürerben) Szóval elindultunk, én meg akkor azt gondoltam, hogy megyünk egy fél órát, de egészen más lett belőle. A bicikliúton elsétáltunk a szomszéd faluig. Ez így leírva snassz, de a bicikliút egy halastó mellett megy el (ott elkapott minket egy kisebb eső ami elől egy fa alatt találtunk menedéket), aztán átmegy az autópálya alatt, majd folytatódik gyönyörű tájakon, olyan madárcsicsergésben, és tücsök ciripelésben, hogy öröm volt hallgatni.  Láttunk vércsét, ahogy becserkészte komoly magasságból az áldozatát, majd egy pillanat alatt lecsapott rá, és már vitte is. Nagyjából két óra volt, amíg megjártuk, a mai lépésszámunk 17500 körül van. 

Az egyetlen kicsit kevésbé pozitív élményt csak a bogarak jelentették, amik ebben az esős-párás időben jó sokan voltak. 

Most pedig nézzük a BL döntőt, részemről drukkolok a Manchester City-nek. 

5 megjegyzés:

  1. Mi az Internet drukkolunk. 🙄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szóval... mi az Internek drukkoltunk. ( csak új telóm van, és még írni is béna vagyok rajta. grrrr....)

      Törlés
    2. Remélem hamar sikerül összeszokni az új telefonnal 😊
      Sajnálom, hogy a végeredmény csalódást okozott, bármi lehetett volna a meccs képe alapján. 😊

      Törlés
    3. ó én meccseredmény miatt nem dőlök ám kardomba :-)

      Törlés
  2. Mi is az Internek, de jönnek a válogatott meccsek, ott még nagyobb lesz az izgalom.😎

    VálaszTörlés