2023. márc. 10.

Péntek

 Végre péntek lett. Ez a hét már korántsem a láblógatós napokról szólt, és már nem is tudtam csökkentett üzemmódban sem dolgozni, szükség volt átállni a normális tempóra. Szerencsére azért S múlt heti fokozatosság jót tett, nem viselt meg annyira az átállás, de azért elfáradtam. Ahogy ezen a héten is. Pedig sajnos most is úgy volt, hogy itthon már csak a kötelező dolgokra jutott energiám. Tegnap és ma azért jobb volt a helyzet, és ebben biztos, hogy nagyon komoly szerepet játszott az, hogy ezen a két napon nyomokban már felfedezhető volt a tavasz. Ma délután 18 fokot mutatott a kocsiban a hőmérő. Jó lett volna, ja ez így marad most már, de épp az előbb kaptam értesítést arról, hogy holnap 12 fokkal lesz hidegebb, mint ma. Az nem hangzik túl jól. 

Voltunk ma délután farmert venni Balázsnak, két számmal kellett kisebb, mint eddig. A héten nagyon sokan vették észre rajta a változást, hangot is adtak ennek. Szerintem már most is nagyon menő, jól néz ki, de még nem tart a célnál. 

Az ivás ma is jól ment, délután fél kettőig megittam 1,8 litert. Azóta pedig itthon még körülbelül 1,2-t. Mondjuk van, amikor fél órát sem bírok ki úgy, hogy ne kelljen mosdóba mennem, ez egy kicsit zavar, de állítólag ez változni fog, nem kell majd mindig ilyen sokszor menni. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése