2023. márc. 13.

Rövid hét

 Ezen a héten csak két napot dolgozunk, így egészen más hangulatban is indult ez a hétfő. Mert tulajdonképpen ez most inkább csütörtök. Legalábbis érzésre. 

Majdnem tavaszias idő is volt, csak a szél ne fújt volna, mert az bizony nem volt kellemes. 

Itt a környéken még mindenki a szombati borzasztó tömegbaleset hatása alatt áll. Természetesen mindenki nagyon tudja mit kellett volna, hogy kellett volna, és hat persze, azért sok videó került már ki az internetre, ahol az látszik, hogy nem a látási viszonyoknak megfelelően vezetnek. De pálcát törni kár bárki feje fölött, ma már biztosan másképp döntene mindenki. Iszonyatos lehetett ott lenni, végignézni, hogy kiég az autójuk. Sokan szerintem azt sem tudták hol vannak, nagyon nagy a tranzit forgalom ezen az autópályán, sokkal kevesebb magyar rendszámú autó használja, mint külföldi. 

Szombat este itt a városban is dugó volt, behozta ide a GPS az embereket. Itt meg a szél miatt nem volt közvilágítás, szegények úgy érezhették magukat, mintha a világ végén lennének. 

Ma már javították az autópályán az útburkolatot, amiről a felső réteg gyakorlatilag leégett (tegnap este arra jöttünk haza, érezhető volt hogy milyen hepehupás lett), így ma emiatt volt dugó a környéken. 

Azért sokkal jobb volt, amikor a biciklis verseny miatt volt mindenféle lezárás, meg torlódás. 

Patrik megérkezett ma, úgyhogy megint teljes a létszám. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése