2023. márc. 19.

Vasárnap

 El is érkezett a jó hosszú hétvége utolsó napja. Nem örülök, mert ilyenkor mindig olyan nehéz visszatérni az egyforma munkanapokhoz. De örülök annak, hogy ezek a napok ilyenek voltak, újabb emlékek kerültek a meccsnapi emlékeink közé is, a Balatonos emlékek közé is, és az együtt itthon töltött idő is nagyon jó volt. 

Szeretem ezt, amikor a bármi ugyanúgy megtörténhet, mint a semmi, amikor semmit nem muszájból csinálunk. Szerintem absztrakt alkalmas lennék egy lottó ötös nyereményre, abszolút tudnám értékelni a pénzzel járó szabadságot, de már nincsenek bennem túlzó vágyak, ami miatt elherdálnám. Időnként egyébként bepróbálkozunk ezzel a lottó dologgal, de eddig még kevés szerencsénk volt vele. Maximum visszanyertük, amit ráköltöttünk. 

Ma lecserélte Balázs a téli gumit nyárira a kocsin, így most már jönnie kell a tavasznak, mese nincs.

Volt ma Forma 1 is, meg fotelszurkolós meccs is. Előbbit nem követtem nyomon, hiába nézte rajtam kívül mindenki, utóbbira meg nagyon szavak sincsenek. Megint kikaptunk. Nagyon nem vagyunk ilyen negatív sorozathoz hozzászokva..mondjuk nem is szeretnék hozzászokni. Mindegy is, most válogat meccsek jönnek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése