2023. márc. 29.

Szerda

 Komoly időzavarban vagyok, ma egész nap azt hittem, hogy csütörtök van. Többször is csalódtam miatta, amikor rájöttem, hogy dehogy, még csak szerda. 

Az is komoly csalódás, hogy ilyen hideg van már megint. Mintha csak álmodtam volna a múlt héten azt a kellemes tavaszi időt, amikor a vékony kabát is majdnem sok volt már. 

Roli volt ma vérvételen, de még nincs meg a lelete. Mondjuk láttam valahol egy cikket, hogy bajban vannak a laboros dolgozók, de nem nagyon mélyedtem el a hír tanulmányozásában, igyekszem kerülni a lehangoló témákat. Jó, egyébként nem sürgős a lelet. 

Tegnap fogorvosnál is volt, van egy rágófoga, amit ki kell húzni. Emiatt voltunk ma panoráma röntgenen, ami természetesen fizetős dolog. Elvileg majd hívja a fogorvos, hogy mit lát a röntgenen. Nagyon meg fogok lepődni, ha nem irányítja szájsebészetre. Én nem mondom, hogy annak idején jó volt az a gyakorlat, amikor a fogorvosok bármilyen fog húzásának nekiálltak, aztán legfeljebb nem sikerült, de ezt is túlzásnak érzem, hogy gyakorlatilag fogkő leszedés meg esetleg egy-egy fogtömés van csak a nem magán fogorvosnál. Minden mást vagy magánúton kell bonyolítani, vagy szájsebészeten. 


2 megjegyzés:

  1. Kolléganőm júniusra kapott időpontot a szomszéd kórházba vérvételre. Ugyan oda már holnap mehetne, ha magánban kifizetné. Gyönyörű egy országban élünk az már biztos.

    VálaszTörlés