2023. márc. 14.

Kedd

 Ma reggel kaptam az értesítést, hogy hozza a futár a Shein rendelésemet. Izgultam egészen délutánig, mert ebben a rendelésben volt egy farmer, egy póló, és egy kardigán is. Tök jól le van írva egyébként mindennek a mérete, de egy csomó esetben az sem mindegy milyen anyaga van az adott ruhadarabnak. Annak még sosem néztem utána, hogy lehet ide visszaküldeni bármit is, azt már láttam többször a Shein haul videókban, hogy vinteden hirdetik meg ami nem lett jó. 

Nekem mázlim volt, mert minden pont jó rám. Azt nagyon szeretem, hogy minden ruha külön benne van egy kis cipzáras tasakban. Azt mondjuk nem tudom mire fogom ezeket a tasakokat felhasználni, egyelőre lelkesen elrakom. 





Rendeltem még az airfryerhez kétféle sütőpapírt, az itthoni árak tizedéért, almaszeletelőt, mert bárhol kerestem, nem találtam, két pólót Patriknak (darabja 1500 Ft volt, és nagyon jó anyaga van), egy olajfogó bizbaszt, amit a tűzhelyen a serpenyő köré lehet tenni, mint egy paravánt a fröcsögő olaj ellen. Ezt holnap ki is próbálom. 

Volt még a csomagban öntapadós akasztó, meg egy napi beosztású egy hétre való gyogyszeradagoló. (Ezek ilyen 100 ftos tételek voltak) 

Ez az egész összesen kb 16 ezer forint volt, a szállítás ingyenes volt. 

Egyébként rá lehet kattanni erre a Shein-re, mert rengeteg mindent lehet találni, nagyon jó akciók vannak. Most is ott van már a kosaramban pár dolog, nemsokára rendelek is megint. 

Ja, és még ráadásul ez volt a hét utolsó munkanapja. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése