2023. márc. 28.

A tegnapi meccsről

 Volt tegnap ez az Eb selejtező, amikor ott volt a  Puskás Stadionban megint több tízezer ember, dacára annak, hogy hétfő este háromból kilenckor kezdődött, hogy közben megint tél lett, és elképesztő erejű szél is fújt. 

Mi sajnos nem, mert ugye meghúztuk azt a víz határt a meccsre járás tekintetében, ami most nem fér bele már, ha az idén is nyaralni szeretnénk. Márpedig igen, szeretnénk, így marad az ilyen meccseken a fotelszurkolás. 

Pedig hjjjajj, micsoda első félidő volt. Ezek a fiatal fiúk úgy játszottak, ahogy azt már annyiszor álmodtuk. Tény, hogy Bulgária nem a legerősebb ellenfél, de eddig nagyon sok olyan meccset néztünk, amikor a papíron esélytelen ellenfelek simán nyertek ellenünk, vagy borzasztó unalmas döntetlent játszottak. Most meg ott volt a lendület, ott volt megint az a csibészes, fiatalos játék. Látszott, hogy élvezik így együtt ezt a foci nevű dolgot. 

A második félidőre kicsit visszább vettek a tempóból, nem is volt szükség már akkora hatásra, és szerintem pont a fiatalságuk miatt eddigre kicsit elfáradtak fejben. De jó lesz ez, ha sikerül így együtt tartani mindenkit...úgy szeretném, ha még csodákat is látnánk tőlük. Legyen minden meccsen teltház, járjanak az emberek újra focimeccsre, mert bármilyen furcsa is tök jó közösségépítő hatása is van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése