2023. márc. 2.

Csütörtök

 Még ma reggel is mínusz négy fokban mentünk dolgozni, de legalább ott volt már korán reggel a napsütés ígérete kárpótlásul. És aztán amikor ki is sütött végre, olyan jó simogató meleget varázsolt. 

Ha nem lenne még mindig mindenféle gyomorbajom, akkor egészen jó napom lett volna, de ez azért megvisel még rendesen. Igazából addig nincs semmi bajom, amíg nem eszek. Illetve hát inkább úgy mondanám, hogy addig nincs baja a gyomromnak, mert amikor meg éhes vagyok, akkor szédülök. Úgyhogy ez egy ilyen hülye ördögi kör. De majd csak jobb lesz. 

A fiúk is most már egészen jól vannak, Rolinak is visszatér lassan a normális színe a borzasztó sápadtság után, jó, hogy vele kapcsolatban hallgattam a dokira, és egész héten itthon maradt. Igaz, sosem volt még ennyit beteg, mint ebben a tanévben, de ha jól emlékszem, a többiek is nagyjából ugyanilyen idősen ugyanígy voltak, és aztán a következő tanévben már minden rendben volt. Lehet, hogy ez is valami élettani dolog, mint pl hogy mielőtt nőnek egy kicsit meghíznak. 


2 megjegyzés:

  1. Szia Dius! Szedtél az antibiotikum meellé probiotikumot? Lehet, hogy érdemes lenne folytatni/elkezdeni egy kúrát, mert az antibiotikum nem csak a rossz bacikat csinálja ki, hanem a bélflórát is kinyírja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, sosem szoktam. Ilyenkor mindig joghurtot eszem többet, meg mindenhez csalamádét. De lehet, hogy igazad van, és ez most kevés volt.

      Törlés