2023. márc. 1.

Huhh

 Hát bevallom nőiesen, hogy ez bizony nagy vállalás volt ez a munka dolog. Annak ellenére, hogy azért visszafogottabb voltam sokkal, mint normális esetben, borzasztóan elfáradtam. Már egy órakor azt éreztem, hogy nagyon szeretnék lefeküdni a kanapéra otthon, aztán kettőkor már fájt minden porcikám. De minden kezdet nehéz, gondolom majd azért napról napra jobb lesz. Ha meg nem, hát akkor megint itthon kell maradnom, mert akkor be kell látnom, hogy szükség van még időre. 

Egyébként örültek nekem, mondták is, hogy végre itt vagy megint, te legalább tudsz mindent. 

A gyomrom még mindig háborog szinte mindentől, nagyon nem jó érzés, hogy úgy szeretnék enni valami nagyon finomat, de még csak meg sem tudom határozni, hogy mi lenne a finom, mert akármi jut eszembe, már tiltakozik is a gyomrom. Ráadásul bent a dolgozói büféből már reggel hétkor árad és terjeng a hagymaszag, hát...nem segített ez sem. 

Egyébként tegnap írtam a nyaralós számlálót..ma meg ránéztem a blog bejegyzés számlálójára..és azt bátran állíthatom, hogy még a nyaralás előtt meglesz az ötezredik bejegyzés. De vajon mikor, meg tudjátok tippelni? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése