2023. márc. 30.

Egyformák

 Ha valakinek valaha is megfordult volna az a hülyeség a fejében, hogy valamelyik gyerekünk el lett volna cserélve, vagy épp a postás az apja...hát mindenfélét génvizsgálat nélkül is biztosan állíthatom, hogy mindenki abszolút ide tartozik. Mondjuk elég csak rájuk nézni, senki sem tagadhatja le a másikat, még a járásuk és a gesztusaik is egyformák. 

De ma megérkezett Roli laborlelete is az eeszt-be. Na, kitaláljátok? Természetesen neki is magas a bilirubinja és alacsonyabb a koleszterintje, mint az apjának és Eriknek. Így aztán most már teljesen biztos vagyok benne, hogy ez valami genetikai dolog náluk. Nyilván majd neki is kell egy ultrahang, meg majd neki is kell figyelni rá, hogy ne hajtsa szét magát, ne részegedjen le minden hétvégén, de ha minden igaz, ennyi elég is. Ennél nagyobb baja sose legyen. 

Patrik az egyetlen közülük, akinek ez a bilirubin jó, cserébe neki a vérzsír szintjével akad némi gond. Nem vészes az sem, kis diétával simán kordában lehet tartani, bár ő most így 24 évesen épp azt gondolja, hogy túlaggódom. Amit ilyenkor mindig elmondok neki, hogy az a helyzet, hogy anyaként ez benne van a munkaköri leírásomban.



4 megjegyzés:

  1. Igen, igen :) Ez a "hülyeség" valahogy belénk van kódolva.
    Nagyon tetszik a stílusod, szívesen olvasom a bejegyzéseidet.

    VálaszTörlés
  2. Szia. Köszönöm szépen. Én is bekukkantottam most hozzád, de csak pár percem van(épp megkelt a kakaós csiga tésztája), úgyhogy még visszatérek. 😊

    VálaszTörlés
  3. Én is szoktam mondani a fiúknak, hogy ők csak tegyék a dolgukat, én majd izgulok helyettük is, mert nekem ez a dolgom. :-)

    VálaszTörlés