2023. febr. 28.

Holnap meló

 Remélem, hogy nem bánom meg, hogy ma délután azt mondtam a háziorvosomnak, hogy nyugodtan kiírhat már holnaptól dolgozni, nem szükséges még egy napot ráhúzni. Igaz, van olyan kollégám, aki még ma délben is azt írta, maradjak otthon egész héten, nem érdemlik meg, hogy menjek. Amúgy igaza van, és még magam is hülyének gondolom magamat, mert tényleg nem érdemlik meg, én meg még mindig túlságosan lelkiismeretes vagyok. De ez már nem sokat fog változni. 

Ma délután egy kicsit sétáltunk is, nagyon szépen sütött a nap, és ahol zavartalan volt ez a napsütés, ott nagyon kellemes meleg is volt. Árnyékban még bőven kell a télikabát, de már van egy kis tavaszillat a levegőben. A séta jól esett, de még bőven érződik, hogy jó punnyadt vagyok. Na sebaj...van idő. 

 Megnéztem ma a nyaralás visszaszámlálót, már csak 128 nap. Március végén már kevesebb lesz, mint 100. Az már igazán jól néz majd ki. 

Patrik tegnap kezdett az új munkahelyén, eddig minden rendben, még tart az ismerkedős szakasz, de azt hiszem, nem kell majd megbánni a döntését. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése