2021. nov. 14.

Vasárnap

 Ma egy kicsit normálisabb állapotban keltem, úgyhogy gyorsan nekiláttam mosni, elmentem bevásárolni, porszívóztam. 

Ebéd után (ami nálunk kettőkor volt, mert akkor ért haza Balázs) elmentünk Káposztásmegyerre egy székért, amit Rolinak vettünk a marketplace-en. Egészen szürreális élmény volt Újpesten keresztül menni FTC rendszámmal. Láttuk az új Szusza Ferenc Stadiont is kívülről, még sohasem jártunk ott. 

Hazafelé más útvonalon jöttünk. Kár, hogy korán sötétedik, mert az egy kifejezetten szép útvonal, de már nem sokat élvezhettünk belőle. 

Jövő héten mennem kéne fodrászhoz, holnap fel kell hívnom, hogy mikor tud fogadni. Megint van rajtam egy kis hoppáré, hogy kéne valamit kezdeni vele, lehet, hogy le kéne vágatni. 

Ilyen most: 


Illetve ilyen volt kb két héttel ezelőtt, azóta nőtt, kopott a hajfesték is. 
Nézegettem ilyeneket, de tartok tőle, hogy ezeket nehezebb lenne kezelni, mint a mostanit. Ráadásul nagy eséllyel gyakrabban kéne hajat festenem is, mert a töve már mindenhol fehér. Az első egyébként nem lenne még olyan drasztikus változás, csak az egyik felén. 
A második az nagyon bevállalós lenne. 


4 megjegyzés:

  1. A szinén is változtatnál? mert igy egyben a rövid fazon és a majdnem fehér szin nagyon jól néz ki. Az enyém is fehér majdnem, de nem tudom rávenni magam, hogy hagyjam lenőni...

    VálaszTörlés
  2. A színe mindenképpen marad fekete.

    VálaszTörlés
  3. Vagány ez a fazon! Ha meg nem jön be, gyorsan vissza tudod növeszteni, de szerintem jól állna :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tuti mindkettő! Majd mutass képet! :-)

    VálaszTörlés