2021. nov. 22.

Hétfő

 Ahhoz képest, hogy hétfő is volt, meg hideg is, meg köd is, egész jókedvűen sikerült abszolválni a napot. És ez azért nem kis dolog, főleg, hogy mindenki tudja rólam, hogy nem csak mondogatom, hogy a működési hőmérsékletem harminc foknál kezdődik, tényleg így van. De úgy látszik, azért működgetek a hűvösebb napokon is. 

Arra sehogy sem sikerült rávenni magam, hogy elmenjek a pepcoba, vagy körülnézzek bárhol is, pedig hétvégén advent lesz. Még kellene gyertyát vennem az adventi koszorúra. És még a héten le kell bokszolnom azt is, hogy lekerüljenek a dobozaim a padlásról. Többen, többször is kijelentették, hogy nem kell semmiféle díszítés, de én szeretném. Egy csomó mindenben engedtem, belenyugodtam, hogy csak nekem tetszik, mindenki másnak hülyeség és pénzkidobás, de vannak dolgok, amikről nem akarok lemondani. 

Most estére azért elfogyott az energiám, megfájdult a fejem is, és fázom is. De még fogok olvasni egy jót, ami jól fog esni, ki fogja kapcsolni a zsizsegő agyamat. 

4 megjegyzés:

  1. Na, én meg még ott tartok, hogy jövő héten lesz advent. :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, én is rácsodálkoztam múlt héten, amikor eszembe jutott.

      Törlés
  2. Hát, néha van árnyoldala is ennyi férfival élni (minek nincs), de fotózd majd be nekünk a dekorokat, mi értékelni fogjuk. Én biztos :)

    VálaszTörlés