2021. nov. 15.

Sikeres gyermekünk

 Egyszer, még valamikor nagyon régen azt olvastam valahol, hogy az szerencsét jelent, ha valakinek a születési ideje csupa páratlan számból áll. Nem mélyedtem bele akkor sem, és azóta sem a számmisztika rejtelmeibe, de hajlamos vagyok elhinni ezt. Van nekünk egy ilyen gyermekünk, aki páratlan évben, páratlan hónapban, és páratlan napom született. 22 évvel ezelőtt. Azóta is páratlan és egyedi vele kapcsolatban minden. 

Az, hogy micsoda elképesztő agya van, egészen korán kiderült már. Ha nem én lennék az anyja, és nem követtem volna végig az útját kis mekegő csomag korától mostanáig, azt mondanám, á, csak nagyon elfogult vagyok. Persze, az is, de túl az anyai elfogultságomon is csak bámultam mindig a memóriáját, a gyors észjárását, a roppant széles spektrumú érdeklődési körét. Mindig, mindent tudni akart. Ha nem tudtunk segíteni, megkereste magának.a válaszokat és összefüggéseket. 

Nem volt társasági lény gyerekként. Oviban még félt a többiektől. Általános iskolában kevesen értették. Gimnazista korában kinyílt a világ, megérkeztek köré az igazi partnerek, és tanárok, akik inspirálták arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából. Az egyetemen komoly, céltudatos felnőtt lett. Megtalálta a barátait, szert tett egy rakás önbizalomra, jó kapcsolatokra. 

Most pedig, november eleje óta már nem diákmunkásként, hanem igazi munkaszerződéssel foglalkozott junior projektvezető lett belőle. Ezt csinálta eddig is, már az egyetem mellett is, Most már főállású munkavállaló, nagyon jó kezdő fizetéssel, juttatásokkal. Ha nem a fiam lenne, itigyelném. Így csak büszke vagyok rá.

Őszintén remélem, hogy az élete végéig ilyen sikeres lesz,és ilyen könnyedén sikerül neki minden,  mint az elmúlt 22 évben. 

9 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot kívánok neki és gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. nagyon sok boldog születésnapot!

    VálaszTörlés
  3. Sok sikert a főállásban! 🙂

    VálaszTörlés
  4. Boldog szülinapot és gratulálok is! :) Neki is és nektek is, mert nektek is sok munkátok van ebben! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük a jókívánságokat, születésnapja nincs, csak egy újabb mérföldkőhöz érkezett. 😊

    VálaszTörlés