2021. nov. 10.

Máris karácsony

 Úgy kezdődött az egész sztori, hogy az egyik meccsnapon szembe parkoltunk egy olyan autóval, aminek egyénileg legyártott rendszáma volt. Semmi extra, három betű, három szám, de a betűk FTC. És akkor Balázs megjegyezte, hogy milyen jó lenne egy ilyen rendszám. 

Az ilyen kis "de jó lenne" megjegyzésekből születnek a legjobb ajándékok, meglepetések, ha az ember résen van, jól megjegyzi, és utána is jár. Én meg bizony ezt jól megjegyeztem, és már a következő héten utána is néztem hogy is lehet egy ilyet igényelni. Van ismerősünk, akinek szintén van ilyen egyéni rendszáma, tőle is érdeklődtem, hogy mi ennek a menete, hogy intézte, mennyi idő alatt lett meg, stb. Hat hetet mondott, ugyanannyit, mint a kormányablaknál az ügyintéző hölgy. Így aztán körülbelül három hete el is indítottuk az ügyintézést. Nem tudtam Balázst kihagyni belőle, mert az ő nevén van az autó, az ügyintézés az ő nevén kellett, hogy bonyolódjon, de imádtam az arcát, amikor az igénylést leadtuk. 

Egy picit módosítottunk az eredeti terven, mert a 076 számsort nem gyártották le ugyan, de valaki lefoglalta. A 078 viszont nem, ami pedig az én évjáratom, így ennél maradtunk. 

Gondoltuk, hogy majd karácsonyra pont meg is érkezik, esetleg egy-két héttel hamarabb is már. 

Ehhez képest ma hívták Balázst, hogy megérkezett az engedély is, és a rendszám is, mehetünk érte. 

Így lett nálunk már ma karácsony, és így lett új rendszáma az autónknak. 💚😊




3 megjegyzés:

  1. Nagybátyám összes autója FTC rendszámos hosszú évek óta. Mást nem láttam még ezzel a rendszámmal, hát majd most 😀

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aztaaa..lehet, hogy éppen az övé volt az is, ami megihletett bennünket. 😊

      Törlés