2021. nov. 16.

Bolondokháza

 Mindig bennem van az az optimizmus, hogy ha egyik nap nem is sikerül mindent megoldani, minden feladat végére érni, akkor majd biztosan a következő jobb lesz. Természetesen nem így szokott lenni, de ezt (még?) nem vették el tőlem, hogy minden reggel úgy menjek dolgozni, hogy az előző napi sz@rságokat elfelejtve, újult erővel vágjak neki mindennek. 

Nem könnyítik meg a helyzetemet, de úgy vagyok vele, mint a magne B6 reklámban: "bírom". 

Ma ott volt a könyvvizsgáló, pár óra alatt megvolt minden ellenőrzés, mindent rendben talált. Közben millió dolog halmozódott fel, amivel próbáltam megbírkózni. 

De négy órakor leráztam magamról mindent, és itthon már nem nyomaszt. Beszélni beszéltünk róla Balázzsal, de itthon már arra koncentrálok, ami jó. 

Épp ezért szeretném minél hamarabb előszedni az adventi díszeket, és idevarázsolni azt a különleges hangulatot, ami csak ebben az időszakban van. Amit az egyik oldalon elvesznek tőlem, azt ezzel remekül tudom kompenzálni. Egyelőre mondjuk a többség itthon leszavazott, nem tartanak igényt erre, de majd valahogy meggyőzöm őket. Ha már manóim az idén sem lettek, legalább a többi hadd legyen meg. 

Holnap megyek fodrászhoz, még nem lesz drasztikus változás, mert szerintem ő nem tudja ezeket megcsinálni, más fodrász gondolata meg ennél is idegenebb most, mint egy új frizuráé. Kicsit azért alakítunk rajta hátul. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése