2021. nov. 7.

Vasárnap

 Ma olyan igazi vasárnapot tartottunk. Nem ment a mosógép, nem főztem, nem csináltunk semmi eget rengető dolgot. Délelőtt elmentünk Balázs új szemüvegéért, ami teljesen meglepő módon egy olvasószemüveg. Nagyjából 43 éve szemüveges, de olyan még sosem volt, hogy neki külön lett volna olvasáshoz. Igaz, ajánlottak neki is a bifokális vagy multifokális lencsét, de még ő sem vállalta be, ahogy én sem. Mondtam is neki, hogy fogja fel úgy, hogy a korosztályunkban általában most kezdenek el olvasáshoz szemüveget hordani, az ő szeme is most igényli már ezt a pluszt. 

Ha már arra jártunk, akkor én meg vettem magamnak egy szabadidőruhát a Hervisben. Már tegnap megnéztem a neten, hogy milyenek vannak, nem volt nehéz dolgom. 

Ebédre hoztunk haza hamburgert. Majd aztán a fiúszakasz lecserélte a kerekeket a télire, én addig felporszívóztam. Voltunk vásárolni is, de utána már csak pihentünk, Fradi meccset néztünk (nyertünk is végre). 

Jó lenne, ha holnap is úgy kezdődne a hét, hogy nem kell dolgozni menni, de ez most nem így lesz. 

3 megjegyzés:

  1. Teljesen off, csak szembejött és eszembe jutottál :-) hátha tetszene. https://www.csendviragok.hu/2021/10/felszabadito-kreativ-iras-novellairas-november.html?fbclid=IwAR10gFQHcqeXF-QvXKqGpa2guw5yECO3oDurcf9dEsteUTDb8-Dr1gX2SIE&m=1

    VálaszTörlés
  2. Hmmm..benne járkálsz a fejemben? Egy ideje már gondolkodom valami hasonlón. 😊 Köszönöm.😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem vágj bele :-) hátha adna egy kis új lendületet. Pont ilyen téli szürkeséghez passzoló eldoglaltság, és biztos sikerélményed is lenne benne.

      Törlés