2021. nov. 21.

Meccsnap

 Egészen eddig kicsit el voltunk kényeztetve, aki az időjárást illeti, mert még nem kellett aláöltözet, és csak egyszer fáztunk, akkor is este kilenckor kezdődött a meccs. De ma azért feltöltöztem már rendesen, egy vékony pulcsi a Fradi pulcsi alá, aláöltözet a farmer alá, és két zokni. Gondoltam, hogy ebben a ködös időben szükség lesz rá. Igazam lett, mert még így is fáztam kicsit, pedig a meccsre ma végre nem lehetett panasz. Még mindig nem az igazi, valami hiányzik, de legalább már nem az a céltalan szerencsétlenkedés van kilencven percen keresztül. Ma kifejezetten szép pillanatokat is átéltünk, és győztünk 3:0-ra.

A meccs után is volt egy emlékezetes pillanatunk, amikor már a vasárnap esti forgalomban araszoltunk.a Telekom székház előtt. A szemem sarkából láttam, hogy jön mellettünk egy család a járdán, és nagyon nézik az autónkat. Épp kimondtam Balázsnak, hogy a rendszámunkat nézik, amikor a családból egy idősebb bácsi odalépett, hogy észrevegyük, mutatott a rendszámra, és mutatta a nemzetközi lájkjelet elismerően. Balázs visszaintett neki, és megnyomta a dudát köszönetképpen. 😊 




A többiek is ott voltak, csak ők ma a VIP szektor vendégszeretetét élvezték ki. 






1 megjegyzés:

  1. Üdv mindenkinek,

    A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkből, a világ és az egyetemi hitelről tesz tanúbizonyságot (United. Credit411@gmail. com A ) hitel a legjobb megbízható, megbízható hitelező cégtől 1% kamattal. Ma hitelre van szüksége, mindenféle kölcsönt kínálnak, úgy gondolja, hogy a united.credit411@gmail.com (UC credit) nem ad fedezetet.
    Élő bizonyság vagyok

    VálaszTörlés