2021. aug. 1.

Viharos vasárnap

 Még jó, hogy mára nem terveztünk semmit, mert biztos nem lett volna jó érzés, ha az időjárás miatt kell lemondani róla. Volt itt ma minden, az égzengéstől kezdve a viharos szélen keresztül a szikrázó napsütésig. Az esti vihar már a levegőt is lehűtötte, én, a kis fázós már kardigánt is vettem fel. 

A fiúk forma 1-et néztek ma. Nagyobb élmény őket hallgatni közben, mint a futamot nézni. Ez az a sport, ahol mindenki szimpatizál valakivel, de ezek a személyek nem ugyanazok. Így aztán folyamatosan megy a szakértés mellett egymás cseszegetése is. Roli a legnagyobb szakértő a témában, de vannak igen sajátos értelmezései bizonyos dolgokról. Vitatkozni nem nagyon tud, ráadásul semmiképpen sem nyugodt akkor, ha nem hallgatják végig, vagy ha nem értik, amit mondani akar. Természetesen ezzel a két bátyja tökéletesen tisztában van, ahogy azzal is, hogy kik azok a pilóták, akiket nagyon nem szeret, így ha nagyon unalmas a verseny, akkor ötpercenként bedobnak valami izgalmas témát. Nagy szerencse, hogy a fociban egy csapatnak drukkolunk, nehéz lenne ezt a meccseken is kellő humorral kezelni. 

4 megjegyzés:

  1. Nálunk Máté és Milán a Forma1 néző. Ők is mindig vitatkoznak, mert persze mást favorizálnak. De érzésem szerint Máté csak azért drukkol másnak, hogy tudjon Milánnal packázni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát ez az egymás cseszegetése szorosan hozzátartozik a jó testvér fogalmához, legalábbis ez a tapasztalatom.

      Törlés
    2. Remélem igazad lesz :-) Egyelőre eléggé agyzsibbasztóak tudnak lenni.

      Törlés
    3. Lehet, hogy ezzel most kicsit elkeserítelek, de az agyzsibbasztó rész nem változik. 😁

      Törlés